twinflame
15. feb 2016
35 

ENERGIE pre tento týždeň - pravidelná týždenná predpoveď zo skupiny Medzi nebom a zemou

Všeobecné tendencie – zrazenie ega. Všetko, čo sa okolo nás v poslednom období deje, sa deje preto aby sme pochopili, že ego oddeľuje a láska spája. Čím väčšie ego v nás prebýva, tým viac bolesti zažívame. Ego dokáže hlodať a ubližovať. „Všetko čo sa mi deje sa deje len do tej miery, do akej dovolím aby sa mi to dialo. Ak mi niekto ubližuje, deje sa tak preto, že dovolím aby tak činil.“ Nechajme ego ustúpiť a dajme priestor láske v svojich srdciach. Toto je cesta k naplneniu a spokojnosti.

Vzťah

Láska spája a voľne plynie. Nepotrebuje premýšľať a pochybovať. Láska len je. Staňme sa láskou, jej zdroj je priamo v nás. Ak dokážeme „myslieť“ láskou, aj vzťahy, ktoré vyzerali na pováženie môžu dostať novú šancu. Láska lieči, láska spája. Budúcnosť vzťahov, partnerských, rodičovských, priateľských a akýchkoľvek iných závisí od miery do akej dokážeme otvoriť svoje srdcia. Téma lásky bude v nasledujúcom období na celej planéte čoraz naliehavejšia. Keď už nebudeme vedieť odkiaľ kam, láska prinesie odpoveď. Bublina majetku a moci postupne pľasne, prichádza čas robiť veci od srdca, čas žiť vzťah od srdca.

Práca

Strácame orientáciu. Pred nami stojí nová pracovná výzva. Počiatočný strach prekonáme tak, že novú úlohu „objímeme“ a pristúpime k nej srdcom. V priebehu riešenia tejto úlohy sa veľa naučíme. Nie len o postupe práce ale aj o sebe samých.

Zdravie

Počujem „klopanie“ vlny duší na nebeskú bránu. Prichádza nová vlna hromadných počatí a rodení detí. Ročník 2016 bude silný, v tomto roku sa narodí viac detí ako za posledné roky. Stačí otvoriť dvere, vlna duší s vyšším vedomím stojí pred prahom nebeskej brány. Otvoríme im dvere? Cestu poznáme. Cesta je milovať sa bez zábran, bez mysle, s citom sa spojiť v jedno telo, v jednu dušu.

Pozor na blokácie driekovej časti chrbtice, ktoré by mohli vyradiť nohy „z prevádzky“.

Pridajte sa k nám do skupiny Medzi nebom a zemou

Začni písať komentár...

Odošli