twinflame
16. jan 2017
23 

ENERGIE pre tento týždeň -

Isté kroky vpred. Krok po kroku rastieme a nadobúdame istotu. Tento týždeň máme priestor upevniť svoju pozíciu a odhodlanie. Ak sme doteraz váhali, tento týždeň váhanie premeníme na pomalé ale isté kroky vpred.

Práca

Štartovacia čiara. Dostali sme sa na pomyselnú štartovaciu čiaru. Predznamenáva začiatky v profesnom raste i začiatky novej spolupráce. Zanechávame za sebou minulosť a blížime sa k novej energii nabitej prísľubom nových skúseností a zručností. Mnohí zmeníme okruh kolegov.

Vzťah

Vzťahové energie sú tento týždeň veľmi silné. Vzťahové štruktúry sa budú preskupovať. Očistná sila vzťahu sa môže prejaviť výbušnosťou a nedorozumeniami. Nahromadená energia sa niekde prejaviť musí. Potláčané energie nás buď vyčerpávajú alebo im dáme voľný priechod. Nebojme sa očisty. Očistný potenciál je na prvý pohľad negatívny, no v konečnom dôsledku pozitívny.

Zdravie

Veľmi pekné karty pre zdravie. Príval novej energie, zlepšenie v zdravotnej oblasti. Dobrý týždeň pre doznievanie choroby a vyliečenie. Nezabúdajme na to, že najviac energie dodá strava v ktorej prúdi život (zelenina, ovocie, orechy, voda …)

Začni písať komentár...

Odošli