twinflame
4. okt 2016
34 

ENERGIE pre tento týždeň -

Žijeme týždeň rastu. Všetko plynie a je vo vývoji i keď sa nám to tak na prvý pohľad javiť nemusí. Tento týždeň nastanú výrazné posuny v našich životoch. Zmena bude manifestovaná buď navonok, viditeľnými zmenami alebo zmenami prebiehajúcimi v našom vnútri. Život plynie ako rieka a jeho energia v tejto dimenzii neutícha pokiaľ dýchame a naše srdce bije. 
Práca
Naložili sme si toho na plecia viac ako dosť? Zvládneme to? Nepodlomia sa nám pod ťarchou práce a povinností kolená? To sú otázky, ktoré v oblasti práce tento týždeň budú aktuálne. Delegovať časť pracovných povinností na kolegov alebo podriadených je v poriadku. Nemusíme všetko zvládať sami. S dôverou sa obráťme so žiadosťou o pomoc na svoje okolie. V tíme ide práca ľahšie. 
Vzťah
To, čo nás robí šťastnými sú dobré vzťahy. My ženy budeme mať tento týždeň tendenciu stiahnuť sa do seba a dať samej sebe trochu priestoru na oddych a rozjímanie. Partner môže mať v očiach otázniky, no byť len tak sama so sebou, je očisťujúce. Žena vysielajúca lásku je ako magnet, nie len pre muža ale i pre deti. „Myslime“ srdcom. 

Zdravie
Mnoho ľudí v tomto období prechádza ťažšími zdravotnými výzvami. Vnútorný hnev (na seba, na iných, na systém …) je jednou z najťažších emócií, ktoré by sme sa mali naučiť zvládať a dať zo seba von aby sa v nás neukladal ako jed spôsobujúci zdravotné ťažkosti. Keď sa prechádzame po obchode s potravinami, všímajme si koľko z ponúkaných potravín je „živých“ - prúdi v nich život, voda, energia. Vyberajme si práve tieto. Strava v ktorej pulzuje život je správna voľba. O ostatné sa naše telo postará.

Začni písať komentár...

Odošli