twinflame
28. máj 2018
97 

ENERGIE PRE TÝŽDEŇ 28.5. – 3.6.2018

Energia spojenia. Neviditeľné energetické nite spájajúce srdcia a mysle. Keď zosúladíme svoju energiu s energiou iných, jej pôsobenie sa znásobí a prináša pozitívne výsledky. Nasmerovanie úsilia jedným smerom s inými je dôležité pre dosiahnutie spoločného cieľa.

Práca

Jasné a zrozumiteľné línie. Vidíme pred sebou jasný cieľ, aj cestu k jeho dosiahnutiu. Menšie prekážky, ktoré nás na ceste dosiahnutia cieľa postretnú, zvládneme pozitívnym nastavením. Týždeň vhodný pre cesty do zahraničia, komunikáciu so zahraničím a učenie sa cudzích jazykov. Úsilie, ktoré tento týždeň do práce vložíme, prinesie očakávaný výsledok. Ak s nami niekto nesúhlasí, znamená to len toľko, že situáciu vidí z iného uhla pohľadu. Netreba sa hneď stavať na zadné. Nový pohľad na vec môže byť osviežujúci.

Vzťahy

Každý z nás v sebe nosí a pestuje si o sebe samom nejaké ilúzie. To, čo v tomto období prežívame, nás má naviesť na cestu sebapoznania. Ilúzie, ktoré o sebe vo svojom vnútri živíme sa vynárajú na povrch a sú pripravené na preliečenie. Nebráňme sa tomuto procesu, tak či tak mu raz budeme musieť čeliť. Iní nás často vnímajú inak ako sa vnímame my sami. Nejde o to zladiť vlastné predstavy s predstvami iných. Ide o to spoznať samého seba, byť bdelý a konať bdelo s prijatím zodpovednosti za vlastné činy. Krásny týždeň pre nové zoznámenia a vzplanutie novej lásky. Láska je tá pomyseľná niť, ktorá nás nasmeruje. V duchu energií tohto týždňa si vychutnajme naladenie spoločným smerom. Smerom jedného k druhému.

Zdravie

V tomto období môžeme byť vystavení nadmernému tlaku na psychiku. Karty nám radia vnímať situáciu intuitívne, duchovne a s nadhľadom. Predídeme tak energetickej kríze, z ktorej by sme sa zbierali pomerne dlho. Stojí za to povzniesť sa nad dianie a nenechať sa celkom vtiahnuť do deja skrz ego. Ostaňme radšej stranou.

Pre snažilky

Čas na prestávku. Týždeň vhodný na odpočinok od plánov a šetrenie energie.

28. máj 2018

Začni písať komentár...

Odošli