twinflame
7. mar 2016
43 

Pravidelná týždenná predpoveď (nie len) tarotu zo skupiny Medzi nebom a zemou

Všeobecné tendencie – odpusť mi. Tento týždeň dostaneme príležitosť naučiť sa odpúšťať. Odpúšťaniu nás v škole nenaučia, no v živote je podstatné. Odpúšťanie je liečivý dar, stiera minulosť a usádza nás do prítomnosti. Kto neodpustil, žije v minulosti a minulosťou. Otvorme svoje srdcia a naučme sa odpúšťať. Zasadíme tak svoj život do prítomnosti, ktorá je jediným čo jestvuje. Minulosť ani budúcnosť nie sú, je len prítomnosť.

Vzťah

Potreba komunikácie a nalaďovania sa na vlnu partnera bude tento týždeň hrať prím. Aj vzťahy v ktorých komunikácia viazne dostanú šancu na obnovenie komunikácie. Myslime na vzájomné odpustenie, ktoré uvoľní cestu otvorenej komunikácii. Uzatvorenie sa pred partnerom je cesta izolácie, preto hľadajme cestu k sebe cez úprimné slová.

Práca

Každý deň je príležitosť naučiť sa niečo nové. To, čo sa naučíme nám nikto nikdy nezoberie. Je to naša devíza, ktorú dokážeme pretaviť na financie. Mnohí začnú premýšľať nad tým, že sa budú profesne venovať niečomu novému, inému ako doteraz. Zatiaľ tu je neistota, isté pochybnosti a chýbajúca odvaha ku kroku vpred. Podstatná zmena smeru v práci je ale nadosah a teraz máme príležitosť premyslieť si ďalšie kroky na ceste ku plánom. Odvážnym šťastie praje. Započúvajme sa do volania vlastnejduše. Duša nám jemne ale isto podsúva životný plán. Je to nádherná cesta, kde nič nedrhne, nič neltačí a všetko ide s prúdom rieky života. Inak povedané, nasledujme svoj sen a to po čom túžime. Dá sa živiť aj svojim snom.

Zdravie

Tento týždeň pozor na kolená. Niečo nás môže zraziť na kolená. Nie sme to my sami, kto na seba berie príliš ťažké bremeno a zrážame sami seba na kolená? Všetko plynie a preto je pohyb životnou silou nášho zdravia. Hýbme sa, no nepreťažujme kolená.

Pridajte sa k nám do skupiny Medzi nebom a zemou https://www.modrykonik.sk/group/2096/

Začni písať komentár...

Odošli