twinflame
5. apr 2016
59 

Pravidelná týždenná predpoveď zo skupiny Medzi nebom a zemou

Všeobecné tendencie – kocka ku kocke ako skladačka ku skladačke. Celkový obraz je tvorený menšími dielikmi, ktoré postupne do seba zapadajú ako skladačka puzzle. Tento týždeň do obrazu zapadne ďalší dielik skladačky. Situácie, ktoré sa udiali pred rokmi zrazu uvidíme v inom svetle. Pochopíme, že to, čo sa dialo bola príprava, aby dnes zapadol do obrazu ďalší diel skladačky. Platí to aj pre veci budúce. To, čo sa deje dnes, dáva základ dieliku skladačky, ktorá do obrazu zapadne niekedy v budúcnosti. Je to premyslený a dobre riadený proces. Všetko do seba zapadá, má svoj zmysel, čas a poriadok. 

Práca

Svitá na lepšie časy. Pocítime potrebu rozhodnutia. Toto rozhodnutie je deliaca čiara medzi minulosťou a budúcnosťou. Začína celkom nová hra. Obdobie tápania sa chýli ku koncu a vychádza Slnko. Pozerajme sa vpred a očakávajme ho s radosťou. Tí, ktorí si dlhšie hľadajú prácu, majú tento týždeň šancu na novú prácu. 

Vzťah

Strachu sa netreba báť. Táto veta znie bizarne, no len dovtedy pokiaľ sa strachu nepozrieme priamo do očí. Čeliť strachu zoči-voči znamená prepustiť ho, neutralizovať ho, poslať ho do zabudnutia. Strach sa živí strachom. Zahoďme strach z toho, že nám bude vo vzťahu ublížené. Tento týždeň si sadáme do lavíc školy strachu zo vzťahu a vo vzťahu. Je to schopnosť ktorú nás v bežnej škole nenaučia. Preto si v tichosti sadnime do pomyselnej lavice života a načúvajme strachu, ktorý z nás partner tento týždeň vytiahne na svetlo sveta. Naučí nás ďalšiu zručnosť potrebnú na to aby sme vo vzťahoch plynuli voľne a bez strachu. Nebáť sa strachu je umenie života. 

Zdravie

Tento týždeň pozor na nos. Náraz, zlomenina alebo infekcia nosa by nás tento týždeň mohli postihnúť. Plný nos sa môže spájať aj s alergiou.

Pridajte sa k nám do skupiny Medzi nebom a zemou https://www.modrykonik.sk/group/2096/

Začni písať komentár...

Odošli