icon
1 / 1
avatar

A ako si ju robila? Ja som rozliala a pekne mi vytvrdla.

Odpovedz
25. dec 2023
avatar
Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Mozno zly pomer cukru a zltok alebo malo vymiesana

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

málo cukru

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Pomer zltok a cukru bol aký?

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Baby 6 žĺtkov a 300 g cukru....tak asi už nejesť, že? 😩

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Inak romzyslam, že som to mohla zle odvážiť ten cukor, lebo malý mi tu stále zachoval s tou váhou...jedine to mi teda vychádza, keď píšete, že malo cukru...no jeden jediný koláč, čo som vcera robila v horuckach, aby sme dačo mali...a aj ten pôjde do koša...ale nevadí, sú aj horšie veci

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Ja by som to zjedla...bežne sme si zvykli slahat žĺtka s cukrom a zjesť ako sladkosť. Už to velmi nerobím, keďže je to kalorické...ale keď slaham, vždy si za lyžičku dám 😁

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

@verka1818 ja som robila 6 ks zltok a 200g cukru a krásne uschla

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

@verka1818 preco vyhodit? Ked nie je zaschnute, aspon to nebude tvrde 😁 pokojne si dajte

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

preco by si to mala vyhadzovat?

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Ja robím 6ks. žĺtky a 300g. cukru a pekne poleva zaschne. Môže byt že ti nenastavil gramy ale litre a pod. na váhe a nevšimla si si to.

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

@eli3k
@eli3k no baby, že je to také surove zltko...že či nás nebude bolieť brucho z toho...lebo keď to zaschne ako má, beriem to tak, že to "prejde" akoby teplom na Tom horúcom kolaci a nie je to surové. Či zle rozmýšľam?

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Dones ku mne, ja zjem aj surové 🤣🤣🤣🤤🤤🤤

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

@verka1818 a surové to nie je, len to nezatvrdlo. Bežne ako sladkosť sa jedlo žĺtko vyšľahané s cukrom

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

@blondiee83 dievčence ďakujem za rady, tak jedla som ho, nič mu nechýba 😃😊
@jesika26
@jesika26
@eli3k

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

Jedine že je málo cukru..inak nemal prečo nestuhnúť

Odpovedz
25. dec 2023
avatar

teplom preslo rovnako, ako keby v nom bolo viac cukru 🙂

Odpovedz
26. dec 2023