icon
1 / 1
avatar

Na mojej stene je v príspevkoch kdesi vzadu koláč s touto šľahačkou. Robím nou parížsky šľahačku. Uvarenú coko nechať vychladnúť a vymixovat s touto. Je to fantastický krem, dobre drží tvar. Koláč si vždy všetci chvália.

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

Ja k nej nic nemiesam, iba cistu davam

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

Je to rastlinna slahacka, sladka ako fras...takze nedavaj nic co ju este viac osladi

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

No ale tato je hnusna chutovo

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

Ja kupujem na tortu iba túto a miešam s mascarpone a jemným tvarohom, po prípade ešte s roztopenou bielou čokoládou

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

Je to vazne odporne 🙂

Odpovedz
21. dec 2023
avatar

Miesam s jemnym tvarohom alebo mascarpone alebo tie dr.oetker kremy

Odpovedz
21. dec 2023