@bublinka1426 milujeme panenku.mam rada jedlo z jedného hrnca a panenka je na to ideálna....večer som sinju namarinovala rozkrojemu a ranonlen naplnila a zaviazala...ideme na poradňu tak musím mať pripravené...
@veronicka88 sikovna mamina
@veronicka88 ajja poprosim recept, ako ju plnis, len prekrojis a roztlacis, alebo ako?
@lilinka88 večer som si narezala panenku tak aby mi vznikol plat a mierna naklepala...nasolila z každej strany,v trošku oleji som rozpustila gril korenie(včera streakove)a soľ...tým som z každej strany potrela obe panenky a nechala postáť v chladničke do rána.zaklad pri panenské je nechať ju ráno vybratí až kým ju nepecies aby mala rovnomerný teplotu...pripravila som si cca 8ks väčších šampiňónou pokrájala na plátky,udusila na masle s peprom a soľou,zaliala tromi vajíčkami osolenymi a urobila praženicu...tým som naplnila pelanenku C1 a stocila a zaviazala...
Druhá je potreba karickou🤭na top plátky syra a šunky a stočené do rolády a zaviazana.a
Rúru si rozohrejeme na 180st panenku na panvici na masti opražíme z každej strany asi 1min musí sa zatiahnuť a preložíme späť donpekaca...podlejeme tým výpekom čo ostane a malilinko vody,netreba veľa...a pečiem 25 min.
Ospravedlňujem sa za somoopravy neskôr opravím🙂
@mima1 jasné dá sa kadečo vymyslieť...
my zvykneme spraviť z panenky takú rolku a dnu klobásu 🙂

toto je asi jedina vec co som este nikdy nerobila vyzera to uzasne