1 / 1

    Ja som vzdy len rozmixovala cerstve ovocie na kasu, nepridavala ziadny cukor, a zamrazila, aj v takych poharoch ake su na fotke. Vyziva ako taka je komercny produkt, ovocie v nej je prevarena cukrova mrtva hmota bez vitaminov (toto som vedela uz pred 30-timi rokmi pri prvej dcere, ziadne "vyzivy" ma nikdy nepresvedcili). Ale to si asi nechcela pocut, tak snad niekto poradi priamo k otazke, no mozno som aj tak niekoho inspirovala

    4. júl 2021

    @tenerifka rada si vypočujem každú radu. Netreba tam dať napríklad kvapku citrónu alebo niečo? Jablko napríklad nestmavne keď ho zamrazim rozmixovane?

    4. júl 2021

    @veronika1037 jablka som nemrazila, lebo tie zo zahrady v pohode na Slovensku vydrzali celu zimu cerstve v pivnici, ale pamatam si, ze sme vzdy mali v lete vela broskyñ a jahod, tak tie som mixla a zamrazila, nic som nepridavala....a to som bola vtedy 18-rocna zaba, a hadala sa s mamou (stara skola), ktora to chcela varit, vyhrala som, a dcera mala cerstve domace ovocie v zime

    4. júl 2021
    4. júl 2021