1 / 1

    Ahoj ja som z dnes z neho robila koláč a strasne mi smrdel,neviem či nemohol byť pokazený nikdy som ho nejedla,aku má mať chuť?

    17. sep 2016

    @lilka5566 fúha, to sa mi ešte nestalo. kupujem ho pravidelne a patrí podľa mňa medzi najlepšie mascarpone, ktoré sa tu predávajú z hľadiska pomeru cena-kvalita...najlepšie je asi mascarpone od Galbani, ale to je aj najdrahšie a nebýva často v akcii...nedávno som si kúpila mascarpone od firmy Goldsteig v Bille a to bolo teprve zlé :D akože nechutilo ani ako mascarpone.....mohlo sa stať, že bolo pokazené, teraz v týchto teplách ak to nedržali v chlade a chvíľu to niekde stálo...neviem popravde...chuť je taká špecifická, ale krásne zjemní cheesecake alebo koláčik, len určite nesmrdí podľa mňa. tak snád som ti pomohla 🙂

    18. sep 2016

    @veronikaeco no my sme mali Goldsteig takže to asi preto.ale priateľ zjedol už polovicu plechu koláča a nič mu nie je 🙂 takže možno len zla značka,dam mu ešte jednu šancu 🙂 ďakujem

    18. sep 2016

    @lilka5566 skús nabudúce inú značku a uvidíš, či ti to bude smrdieť rovnako :D a čo si dobrého piekla, keď zjedol priateľ už polovicu plechu? :D ja akurát "pečiem" nepečený čokoládový cheesecake :D :D

    18. sep 2016