icon
1 / 1
avatar

Waaaaaw vyzeraju uzasne..musim najprv zadovazit javorovy sirup😁 s tym si to oblievaju nie?

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

cmar je zakysane mlieko?

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

@tagon nemusíš :D ja som si to poliala pomarančovým sirupom (len som povarila čerstvo odštavený pomaranč s cukrom) a pridala som ovocie a tvaroh 🙂 a je to mňamka, sú strašne nadýchané a sýte :P ako oni si to polievajú javorovým sirupom, ale ak je to jediné, čo ti bráni v príprave, fakt to môžeš vynechať 😉

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

@tintini asi áno, priznám sa, že to neviem na 100 % 🙂 kyslomliečne výrobky sa od seba líšia práve probiotickým kultúrami, ktoré v sebe obsahujú, takže neviem, či je to len synonymum. ale naštudujem a ked zistím, napíšem 😉

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

@veronikaeco super,dakujem 🙂 lebo ja uz som to sto krat videla v recepte a dodnes neviem co to je

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

@veronikaeco no musim to veru vyskusat..sak teraz pomaly pred porodom mi chutia taketo sladkosti..palacinky..lievance atd😂

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

Skvelý tip 😉 ďakujem

Odpovedz
27. feb 2017
avatar

A este lepsie su kvaskove so spaldivej muky

Odpovedz
28. feb 2017
avatar

@tintini dnes som dopíjala cmar a na krabičke bolo napísané, že cmar a pod tým zakysané mlieko :D takže predpokladám, že v recepte to môžeš zameniť jedno za druhé :D

Odpovedz
1. mar 2017
avatar

@tagon ojoj tak to držím palce, aby všetko dobre dopadlo 😉 tak vyskúšaj a napíš ako to dopadlo 😉

Odpovedz
1. mar 2017
avatar

@kacoorka tomu verím 🙂 kváskové sú naj, len to trvá dlhšie žiaľ.

Odpovedz
1. mar 2017
avatar

@veronikaeco super,dakujem 👍

Odpovedz
1. mar 2017
avatar

@veronikaeco ani nie ked robim vecer dam mlieko kvasok muku,zamiesam a dam do chladnicky,pomaly to kysne a rano dam ostatne suroviny a mozem robit

Odpovedz
1. mar 2017