vieroslavas
19. sep 2019
340 

Prosba

Milé mamičky a členky, chcela by som vás poprosiť o pomoc so zdielanim vyzvy na portáli ľudia ľuďom. Všetkým z celého srdca ďakujem za pomoc. 

https://www.ludialudom.sk/vyzvy/6441

Preboha 🤦‍♀️

20. sep 2019

@kikus985 To čo je za koment??!! Si v poho?

20. sep 2019

@mamkabeika myslim ze to si povie kazdy po precitani tohto pribehu

20. sep 2019

Nehnevajte sa na mna, ale ste totalne nezodpovedna...predat byt a len tak postavit pristavbu na cudzom dome...

20. sep 2019

@mamkabeika ja áno, a pani z príbehu tiež? Sry ale toto?!

20. sep 2019

Predpokladám, že ste žiadna nezažili to, čo autorka tohto článku. Každý vie teraz vyniesť súd, pozastaviť sa, ťukať si na čelo. Od nej to však chcelo veľkú odvahu, že svoj príbeh zverejnila a napriek všetkému sa snaží pre svoje deti vytvoriť domov. Ja jej držím palce.

20. sep 2019

@helita tak jasne ze nik jej nepraje nic zle.aj ja jej zelam,aby bola stastna.ale 7 deti s chlapom,ktory ani otcovstvo nechce priznat a este vrazit svoje peniaze do cudzieho..to nie je v poriadku podla mna.uz vtedy mala mysliet na seba a na deti

20. sep 2019

@helita tiez jej nezelam nic zle, ale su ovela horsie pripady, kde je napr. tazka choroba v rodine....ale narobit si 8 deti v dnesnej dobe...treba trochu rozmyslat...

20. sep 2019

@kikus985
@markomonika
@anelehka
Vy ste hrdinky, jasné, vám by sa to nestalo. Aj zo života s tyranom by ste v pohode vykorčuľovali, chápem.

Každý robíme v živote chyby, pani dôverovala, verila v lásku a keď prišli problémy, nevzdala to a bojovala ako levica za svoje deti a ešte stále bojuje. Už teraz môžeme povedať, že tie deti budú veľkým prínosom pre spoločnosť, sú dobre vychovávané.
Keby každý len takéto chyby robil, och, ako dobre by bolo na svete.

Máte pravdu, každý hrdina by si možno ťukal na čelo, ale neponáhľal by sa ako prvý takto stupídne okomentovať o 2:33 Prosbu o pomoc (už aj tak dosť odvážnu, že to tu medzi tieto hyeny vôbec uverejnila).

20. sep 2019

@mamkabeika nie jedna tu žila s tyranom ale mali dosť rozumu na to aby mysleli v prvom rade na svoje deti. Takže keď viem že chlap je chuj, tak môžem veriť v neviem čo. Ale rozum ti povie že si s ním neurobíš osem detí! Takže nie, pre mňa neexistuje ospravedlnenie na to, aby bol niekto takto nezodpovedný!

20. sep 2019

@mamkabeika nie, ja nie som hrdinka, len by ma zaujimalo pri ktorom dietati jej doslo, ze druh je psycho...mozno az pri tom 8...

20. sep 2019

@kikus985
@anelehka
Vy ste nepochopili jednu zásadnú vec, tie deti sú už nejaký ten rok na svete, sú to úžasné deti, mamina sa o ne stará ako najlepšie vie.

Nikoho nezaujíma, čo by ste robili vy na jej mieste. Nikto nie je zvedavý na to, či by ste jej "prehrešky" ospravedlnili.
Podľa Vás sa tie deti nemali narodiť, no skúste im to povedať do očí.

Tá žena potrebuje pomoc. Keď jej neviete inak pomôcť, zdržte sa komentárov. Je to úbohé, vypisovať tu podobné drísty, absolútna absencia emocionálnej inteligencie.

20. sep 2019

@mamkabeika ja sa nebudem s tebou hadat, toto je moj nazor a hotovo. Dufam, ze ty teda pomozes, mohla by si im aj pomoct s tym ubytovanim....

20. sep 2019

@mamkabeika to je tvoj názor, ja mám svoj. Deti potrebujú pomôcť pretože nemôžu sa hlúposť svojich rodičov. Škoda že na to matka nemyslela skôr než rozťahovala nohy 😉 pekný deň.

20. sep 2019

@mamkabeika ja som tiez zila s debilom..a bolo tam kadeco..aj nasilie..ale po narodeni syna som si povedala dost...s tymto clovekom uz ziadne dieta..a nie este dalsich x...a ked doslo k rozvodu,tiez som ostala sama a bez byvania..dom bol jeho a mala som smolu..

20. sep 2019

@kikus985 Žiaľ, nie je to také jednoduché, "nebyť k dispozícii" pre tyrana alebo zabezpečiť sa tak, aby neotehotnela, keď nemá peniaze ani na stravu pre deti.
@anelehka
Tu nejde o naše názory, odsúdenie jej nepomôže.

20. sep 2019

@markomonika Fuuuuha, to ma veľmi mrzí. Také niečo by som ja nezvládla. Mňa by to pravdepodobne položilo.

20. sep 2019

Dobrý večer. Nejdem sem písať aby som sa obhájila alebo niečo podobné. Dlho som rozmýšľala, či to sem vôbec zverejním, lebo veľmi dobre viem, aké sú tu niektoré mamičky. Nejde mi o to, každí nech si urobí svoj názor. Deti sú tu a iba tak pre zaujímavosť šesť detí sa narodilo v normálnom vzťahu, dve najmenšie by ani nemali byť keby..... Nejdem to tu rozpisovať. Áno podieľali ma na potrat alebo nech dám deti na adopciu, som sa zaprisahala, že nikdy také niečo neurobím a postarám sa o nich. Starám sa doteraz a nejako zvládam a priznám sa, že s pomocou aj cudzích ludi, ale kto nieje v dnešnej dobe taky, že nepotrebuje pomoc. Stačí ísť na fb a je tam kopec skupín pre mamičky a nekritizuju koľko majú deti. Len tak pre zaujímavosť, prenájom sme našli, konečne po pol ročnom boji, kde boli ochotní prijať toľko deti, len nastali iné problémy, nakoľko deti mi prijali do školy kde musia ráno o piatej vstávať, výdaje na školu, škôlku, cestovanie. Nejdem tu zobrať, prosiť vás a ani nič podobné, len chcem poprosiť mamičky nech sa zdrzia občas blbých komentárov, občas sa sem chodia pozrieť aj staršie deti a tie už dokážu čítať. Prešli sme si všetkým možným, testami u psychológov, vyšetrovanie kriminálky, nebola to cesta ružovou záhradou,
Ďakujem, tým ktorý to z časti vedia pochopiť a hneď nesudia, keď poznajú iba to čo je napísané v článku.

21. sep 2019

Začni písať komentár...

Odošli