vivi68
3. nov 2017
182 

Presvedčil či nepresvedčil?

Keď som videla na Modrom koníkovi, že sa idú testovať tabletky do umývačky Sunlight len som sa pousmiala a pomyslela si, že aj tak nebudú také dobré ako tie čo používame. Lebo za tú dobu, čo máme umývačku riadu, sme vyskúšali viac značiek, ale vždy sa vrátili k tej jednej.

Hneď keď k nám prišiel balík, chystali sme sa ich vyskúšať. Ale nebola plna umývačka, keďže u nás sa zapína raz za deň a to vždy, keď zanesiem dcéru do škôlky a ja sa vrátim domov. Tak sme museli čakať do ďalšieho rána.

Ráno, keď som sa vrátila zo škôlky, umývačku som zapla. Boli v nej taniere, hrnce, misky, poháre. No jednoducho všetko, čo sme deň predtým zašpinili.

A čakala som na výsledok. Keď umývačka zapípala, že dokončila svoju prácu, chvíľku som počkala a utekala sa pozrieť na výsledok. Hneď po otvorení ma prekvapila krásna citrónová vôňa ale zároveň som sa zľakla, že či nebude ňou cítiť i riad a hlavne dcérine fľašky na mliečko. Ale nestalo sa tak. Vôňa bola ale riad nebolo cítiť. Riad bol krásne čistý, lesklý. Taniere čisté, hrnce tiež.

I pri ďalších umývaniach bol vždy riad čistý. Jedine, kde sme si všimli nedostatok bolo pri panvici. Ale to sa dá prepáčiť. Takže okrem nášho overeného prípravku do umývačky riadu sme našli aj ďalší, s ktorým sme veľmi spokojní.

#test_sunlight

Začni písať komentár...

Odošli