weronkaa
2. jan 2018
415 

Testovali sme plienočky Pampers Premium Care

S mojou Dorotkou sme boli vybrané na testovanie plienok Pampers Premium Care. Veľmi som sa potešila, pretože plienky Pampers sme ešte nemali možnosť skúsiť. Počula som o nich dobré ale aj zlé ohlasy, tak som nechcela riskovať a radšej som ich nekupovala, no pri tomto testovaní som si mohla spraviť svoj vlastný názor na tieto plienky.

Nedočkavo som čakala na kuriéra kedy nám Pampersky prinesie a budeme môcť začať testovať. Na vrchu krabici ma čakal milý pozdrav a pod ním ma už čakali dve balenia Pampers Premium Care 80ks vo veľkosti 2, ktoré sú určené od 3-6kg.  

Dorotka bude mať čoskoro 3 mesiace a veľkosť plienok nám sadla perfektne. Na plienkach ma najviac potešil indikátor vlhkosti. Je to pásik po celej dĺžky plienky. Pokiaľ je pásik žltý, tak plienka je suchá ak sa zmení na modro, plienka je mokrá. Mne ako začiatočníčke to veľmi pomáha a uľahčuje prebalovanie. Ďaľšou výhodou je výrez na pupok, ocenia to hlavne čerstvé mamičky pri novorodeniatkach.

Jediné čo ma na plienkach Pampers nemilo prekvapilo bola vôňa, teda mne skôr umelo zapáchali ako voňali, no priateľ z nich vraj nič necítil tak neviem..

Plienky si celé dva týždne viedli naozaj dobre. Som s nimi spokojná, no stalo sa nám aj zopár nehôd. Dorotka v noci prespí aj 7-8hodín s tým, že jej tých 7-8 hodín plienku nemením a nechávam ju spinkať. Dva krát sa nám stalo, že obrovskú tekutú nálož plienka nevydržala a dostalo sa nám to až na chrbátik. Ale toto sa nám dialo aj s plienkami inej značky. Inak ich musím určite pochváliť, v iných situáciách zvládali naozaj všetko!

Žiadne začervenanie ani inú alergickú reakciu sme na zadočku nemali a práve toho som sa najviac obávala a som rada že sa mi potvrdilo, že každé dieťatko je iné a niekomu sadnú a druhému zas nie. Nám našťastie sadli. Plienky Pampers Premium Care sme s radosťou testovali a určite ich ešte niekedy skúsime.

Veľmi pekne ďakujem Modrému koníku za testovanie!

#test_pampers

Pampers po 1hodine co by to bolo po 12hodinách? Oo 8hodinách v noci keď dam túto plienku mozem orac pyžamko aj hniezdo vsetko totálne mokré za tu cenu je ta kvalita strašná

19. jan 2023

Začni písať komentár...

Odošli