13 / 101
    ČISTIACA PLEŤOVÁ PENA PRE SUCHÚ, ZRELÚ A CITLIVÚ PLEŤ
    Komentár bol odstránený

    Základ čistiacej peny tvorí KVETOVÁ VODA Z DAMAŠSKEJ RUŽI, ktorá obsahuje vyše tristo cenných látok. Je vhodná predovšetkým na ochabnutú pleť, pretože vyhladzuje pokožku, čím zabraňuje procesom stárnutia. Je vhodná aj na pleť citlivú. Upokojuje začervenanú, podráždenú pokožku so sklonom k alergickým reakciám. Pleť navyše čistí a tonizuje.

    Ďalšou zložkou je KVETOVÁ VODA Z TZV. RUŽE ZO SHARONU (inak nazýva aj skalná ruža), ktorá sa vyznačuje silnými regeneračnými účinkami. Hojí rany (napr. po porezaní), akné a je taktiež veľkým pomocníkom v boji proti prejavom starnutia kože.

    Kvetové vody dopĺňa ALOE VERA, ktorý je veľkým zdrojom vitamínov, minerálov a aminokyselín. Pokožku hydratuje, regeneruje a upokojuje.

    Čistiaca pena je navyše obohatená o EXTRAKT Z ORCHIDEY, bohatý zdroj antioxidantov a živín; a o EXTRAKT Z MORSKÝCH RIAS DRUHU „LAMINARIA“, ktorý stimuluje tvorbu kolagénu, čím zabraňuje tvorbe vrások a skorému ochabnutiu.

    ZLOŽENIE: kvetová voda damašská ruža, kvetová voda ruža zo Sharonu, aloe vera, extrakt z orchidey a morských rias, rastlinný glycerín, cukrová pena, jemné rastlinné tenzidy, kozmetické farbivo, konzervant.

    25. okt 2015

    Ja by som poprosila tuto vodicku a ten kremik. Oznacim 🙂

    26. jan 2016

    Ahoj,prosim si tuto pletovu cistiacu penu,prosim info o platbe dakujem Katka

    9. okt 2016