73 / 103
    celozrnny špaldovy

    Dašrecept prosim ta?

    22. apr 2013

    aj ja by som poprosila recept 🙂

    22. apr 2013
    xenik78
    autor

    http://varecha.pravda.sk/recepty/domaci-chlieb-... len som si ho prisposobila, vymenila cast muky za celozrnnu spaldovu a pridala semiacka podla chuti a nalady

    @daniela232
    @nescafe28

    22. apr 2013

    Ďakujem🙂 🙂

    22. apr 2013
    22. apr 2013
    xenik78
    autor

    @nescafe28
    @daniela232 urcite treba dodrzat postup a oplati sa, vysledok je uzasny

    22. apr 2013

    Tiež mam doma špaldovú,no polohrubú,akú si davala?

    22. apr 2013
    xenik78
    autor

    spaldovu hladku celozrnnu 🙂 polohruba je asi dost tazka na chlieb

    @daniela232

    22. apr 2013

    No neva,kupim hladku,a ešte jedna otazka,robila si presne ako v recepte?triafala do tej horucej nadoby?🙂 🙂

    22. apr 2013
    xenik78
    autor

    ja si chlieb pred pecenim dam do nadoby na peciacom papieri nakysnut, kym sa rozhoruci rura s pekacom, potom do horucej nadoby na pecenie ho prenesiem aj s tym papierom na ktorom odpocival a je to 🙂

    22. apr 2013
    22. apr 2013

    No super napad🙂 dakujem si zlata🙂

    22. apr 2013