zdenin
30. dec 2017
261 

Testovanie pampers

#test_pampers alebo ako Vikinka testovala pampers premium care č.3

Na úvod sa chcem poďakovať, že nás vybrali testovať našu obľúbenú značku už od roku 2012 tieto plienky premium care  pri staršej dcérke bola voľba číslo 1 pri tejto mladšej som zvolila zelene baby dry od čísla 1 lebo som počula negatívne ohlasy na nove zloženie premium care  ale testovaním som im chcela dať šancu.

píšu že majú:

  • hodvábnu hebkosť
  • indikátor vlhkosti
  • priedušný materiál
  • absorbčnú vrstvu pre odvod vlhkosti
  • 3 absorbčne kanáliky

V pondelok 11.12 nám prišiel balíček  a v ňom boli očakávané plienky.. prišli 2 balenia po 80ks určené 5-9kg pôvodom vraj Nemecko.

Prvé dojmy: plienka je tenká príjemná

Na dotyk ma indikátor vlhkosti vôňou mi pripomínajú obchod s kobercami,  dobre sa lepí, pekne drží.

2 deň testovania -  Noc v pohode plienka neprecikana len ma dosť červenú šušurku a okolie, dala som jej teraz o 14tej hrubú vrstvu sudokremu s uvidím čí sa to zmierni alebo dotestujeme.

Po tejto správe sme dostali negatívne a aj pozitívne ohlasy na tieto plienky, takže treba skúsiť ako bude bábo reagovať.. záleží na bábätku. Pár dni som nepoužívala Premium care ale potom som sa vrátila k testovaniu formou striedania Premium a baby dry a začervenanie sa už neobjavilo.

Plienky držali obsah v sebe takže žiadne pretečenia. Indikátor vlhkosti je super  aj podľa neho sme vedeli že už je čas(jasne že občas aj skôr bolo treba  a pozerala som aj dnu alebo vôňa prezradila tuhý obsah 🙂 ) U staršej som zaregistrovala tento meniaci sa pásik až ked som prechádzala na zelene 3-ky a tie už indikátor nemali škoda premium majú aj  číslo 3 čo je super.

Na záver testovania chcem povedať, že  naša ritulka bude verná zeleným pampers baby dry. Premium care u nás nevyhrali čo ale neznamená že vás chcem odradiť od ich používania. Treba zistiť na vlastnej koži či budú vyhovovať podla ohlasov niekomu sadli a inému nie a preto odporúčam kúpiť malé balenie.

Začni písať komentár...

Odošli