zebrickaa
25. aug 2016
197 

Testovanie Urosal Lady Belupo

Ahojte, 

        týždeň predtým ako sme sa vybrali na našu rodinnú dovolenku do Chorvátska, mi prišiel domov balíček s Urosal Lady od firmy Belupo. Výborné načasovanie! Pravidelne mávam problémy so zápalom močových ciest, hlavne v letných mesiacoch a preto Urosal Lady nesmel chýbať v mojej dovolenkovej lekárničke. 

        Po prvých kúpaniach v mori som začala pociťovať náznaky ochorenia močových ciest a preto som si hneď večer nasadila Urosal Lady, ktorý sa užíva 1 tableta dva krát denne a to ráno a večer. Tableta je bledoružovej farby a ľahko sa kĺže dole krkom. Nie je vhodný pre tehotné, dojčiace a deti do 12rokov.

        Už po pár dňoch užívania tabliet som sa začala cítiť lepšie a počas zvyšku dovolenky sa mi neprejavovali ďalšie príznaky zápalu močových ciest, preto hodnotím, že Urosal Lady v mojom prípade fungoval a splnil svoj účel. 

        No pozastavila som sa nad inštrukciami v príbalovom letáku, v ktorom je uvedené, že Urosal Lady nie je odporúčaný užívať ľuďom s ochorením obličiek a taktiež sa nesmie užívať s americkou brusnicou a vitamínom C. Keďže každý kto má problém s močovými cestami práve siahne po prípravkoch z brusníc alebo po samotných brusniciach a práve preto ma toto obmedzenie prekvapilo.  

        Ďakujem za možnosť testovať Urosal Lady a verím, že pomôže aj iným užívateľom, tak ako pomohol aj mne. 🙂

#test_belupo

dakujem za recenziu, urcite vyskusam v pripade potreby 🙂

25. aug 2016

Začni písať komentár...

Odošli