icon
1 / 1
avatar

U nás už pomaly končí 🙂

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

včera som robila, ale s píniovými orechami. Mňa by zaujímalo ako predĺžiť jeho trvanlivosť. Vie niekto?

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

@lienkashoppingqueen mne v chladnicke vydrzal rok

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

Ja zalievam olivovym olejom a vydrzi ozaj dlho

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

@lienkashoppingqueen ja som normalne konzervvovala a vydrzalo mi cely rok

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

ďakujem, ja som zalievala olejom, aj dala primerane soli do zmesi.

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

@gumkacka1 veru aj my sme ho včera po roku otvorili a muž ochutnal a bol dobrý, ale pre istotu išiel sliepkam.

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

Dali sme tam orechy, sušené rajčiny, parmezán, him soľ, ol olej.

Odpovedz
4. apr 2018
avatar

Aj keby som ale tonunarobila nevydrzi dlhsie ako mesiac, ja to velmi mozem,na maslovy chlieb,do polievky,do salatu,na maso,na zemiaky 😂😂😂

Odpovedz
4. apr 2018