zoh2011
2. jan 2018
588 

Testovanie Pampers Premium care

V prvom rade by som sa chcela poďakovať Pampers, že nám umožnili testovať plienočky a nebáli sa ísť do testu. Tieto plienky sme už používali aj predtým, a tak to nie je len dvojtýždňové testovanie, ale skôr dlhodobejší test.

Pampers nie je na trhu nováčik a ich prvé jednorázové plienky boli uvedené na trh už v roku 1961, tak vám musí byť jasné, že asi vedia čo robia a ich výrobky budú mať za sebou dlhý vývoj zdokonaľovania plienky, aby bábätko dostalo čo možno najlepšiu ochranu zadočku.

Na test sme dostali plienky Premium Care vo veľkosti “2” , čo bola akurátna veľkosť pre nášho malého chlapčeka Filipka. Design plienok je veľmi pekný a poskytuje všetko čo od modernej plienky môže mamina očakávať. Pásky na upínanie sú naťahovacie, a tak dokonale obopnú bruško babätka a tým zaručia výborný “Fit” bez toho, aby tlačili. Materiál je tiež pekne priedušný a babätko sa tak zbytočne v plienke nepotí a tým znižuje riziko podráždenia pokožky. Bonusom je potom vykrojenie plienky v oblasti pupku tak, aby zbytočne nedráždila dieťatko.

Plienky sú na dotyk veľmi hebké, pôsobia akoby boli vyrobené z bavlny, a tak sa Filipko v nich cítil dobre a ani si veľmi neuvedomoval, že má na sebe plienku a veselo si kopkal.

Ďalšou skvelou vychytávkou je indikátor vlhkosti. Tento pásik sa ťahá po strede celej plienky. Nová plienka má tento pásik žltej farby a postupne ako sa plienka plní, tak sa indikátor mení na modrozelený. Rodič môže tak hneď na prvý pohľad zistiť ako veľmi je plienka pocikaná. Veľmi dobrá vecička aj pre chlapov, ktorí sa tak nemusia tisíckrát pýtať manželiek či je babätko pocikané alebo nie ;)

Vnútro plienky je vystlané sieťkou, ktorá má za úlohu odvádzať vlhkosť preč od pokožky dieťatka a držať ju v suchu. Nie raz sa nám však stalo, že práve táto sieťka sa v prípade pokakania prilepila na zadoček a spôsobila tak presný opak. Tu však asi nepomôže nič iba včasné prebaľovanie v prípade pokakania a ak máte takého malého šéfa doma ako my čo sa pokaká každých 30 minút, tak vám nepomôže ani indikátor pocikania.

Plienka je taktiež tvorená tromi odvodovými kanálikmi, ktoré sa postarajú o to, aby sa tekutina dostala rovnomerne do celej plienky. Plienky tiež nezapáchajú ani pri plnom naložení tekutinou. Apropo koľko sa do takej plienky zmestí? Nechcela som testovať vlastné dieťa ako dlho vydrží v plienke, tak sme do jednej plienky naliali vodu a plienka samotná dokáže vstrebať do seba až 600ml tekutiny. Nad túto hranicu už sa tekutina nevstrebáva. Niežeby to niekto šiel skúšať a trápiť dieťatko v jednej plienke, ale dobre vedieť však ? ;)

Treba si však dať pozor na to, ako je plienka usadená na zadočku dieťatka, pretože sa nám párkrát stalo, hlavne keď prebaľuje manžel, že Filipko sa nám precikal alebo prekakal z dôvodu nedostatočného utiahnutia plienky. Niektoré maminy reportovali podráždenie pokožky dieťaťa, u nás nič podobné nebolo a treba si uvedomiť, že detské zadočky sú rôzne citlivé a každému vyhovuje niečo iné. Tu platí, že treba vyskúšať a rozhodnúť sa na základe vlastnej skúsenosti.

Náš Filipko je zatiaľ spokojný a tak ostávame značke Pampers verní aj naďalej a pozdravujeme všetky maminy a ich detičky.

#test_pampers

V poslednej dobe sú všade negatívne recenzie https://www.consumeraffairs.com/toys/pampers.html
Dokonca aj ľudia kt ich roky používali a vedia porovnať, sú nespokojní.

27. dec 2017
zoh2011
autor

@nadula01 Je to moja osobna skusenost s tymito plienkami a ja som s nimi velmi spokojna.Ako sa hovori , 100 ludi 100 chuti a pozitivne reakcie ludia vacsinou nepisu , skor tie negativne

27. dec 2017

@nadula01 zjavne preto zahltila táto značka MK testovačkami plienok. baby sa potešia plienkam zadarmo, predpokladám, že sú iba pozitívne "recenzie". PS nevravím, že autorka statusu musí mať zlú skúsenosť, len proste neverím, že všetky baby sú tak mega spokojné, keď som čítala tak veľa kritiky na adresu pampersiek - no tie neboli zadarmo.

27. dec 2017

@zoh2011 držím palce, aby si bola s nimi stále spokojná, ja im neverím už
@librarian presne tiež mam ten pocit, že sa tu roztrhlo vrece s tým pozitívnym testovaním
Ja mam polske Dada, a nemôžem na ne dopustiť

27. dec 2017

@nadula01 ja od začiatku Babylove z DM. moja mama raz kúpila pre krpca z núdze Pampersky (neviem presne ktorý typ) a boli otrasné. ...inak, ja som celkovo tu na MK dosť alergická na tieto hromadné testovania...

27. dec 2017

@librarian babylove si tiež super. Hej mé to tiež vadi, navyše všetko je pozitívne, keby aspoň reálne napisali podaktore

27. dec 2017

@nadula01 ale zase musím uznať, že táto "testovacia recenzia" je napísaná fakt dobre, podľa mňa oveľa lepšie (z hľadiska slovnej zásoby, pravopisu, argumentácie...) ako 90% ostatných článkov tohto typu, čo som si trúfla prečítať. zodpovedne odvedená práca, to je určite super.

27. dec 2017
zoh2011
autor

@librarian dakujem 👍

27. dec 2017

@zoh2011 nie je zač! v Pampers môžu byť s článkom určite spokojní. 😉

27. dec 2017

@nadula01 dady su ceske

27. dec 2017

tak pampers pouzivam uz 5 tyzdnov ( mam novorodenca ) a som spokojna.. mam optestovane pri starsom tiez babylove ( na ne chcem prejst neskor ) a huggies ( na ne tiez som nedala dopustit ) lidl , tesco plienky - absolutna nespokojnost.. cize naozaj 100 ludi, 100 chuti...
naviac, manzel mi plienky nosi z francuzska , tie zelene pampers sa mi zdaju menej parfumovane z Fr.

2. jan 2018

Ja som používala biele pampersky,pokým tam nedali tú príšernú sietku. Neviem prečo ju tam bolo potrebné dať,ale žiadne pozitívum v nej nevidím. Škoda,lebo predtým som bola veľmi spokojná. Keďže už používame pants, tak sme prešli na Haggies. Tie majú tiež indikátor vlhkosti a su mäkkučké.

2. jan 2018

@nadula01 vidis a kamaratke sa babo vyhadzalo prave z dada plienok☺

2. jan 2018
zoh2011
autor

@zafir01 mne sa napr tie z lidla tiez vobec nepacia , smrdia mi , na noc by som ich malemu ani nemala odvahu dat a to prebalujem kazde 3 hodiny

2. jan 2018

@zoh2011 aj ja tak.. pridu mi dost tvrde, nepohodlne, maly mi ich vedel casto precikat...

2. jan 2018

Začni písať komentár...

Odošli