zrzulka
1. apr 2014

Moje tortičky

Album pre inšpiráciu, pre všetkých ktorí chcú darovať prakticky darček bábätku a mamičke

sú krásne 🙂 môžem sa opýtať na ceny?? ďakujem krásne a pekný deň

17. máj 2014

ja sa chcem opytat, ako nadpajate spodnu a hornu cast plienkovej torty, aby sa ta horna neoddelovala?

17. máj 2014
zrzulka
autor

Miriamka davam tam rolku od utierok 🙂, zatial sa mi nestalo zeby sa oddelili, ono aj celofan to spevni,vyzera krehucko ale je to cele pospajane motuzmi a gumickami, udrzi...

17. máj 2014
zrzulka
autor

inak na youtube som videla aj spajanie pomocou spajli, mne sa ale rolkovy system osvecil, takze som spajle ani neskusala.

17. máj 2014

@zrzulka dakujem velmi pekne, idem sa pozriet

17. máj 2014
zrzulka
autor

... zadaj do googla diaper cake a najde ti to vela odkazov, je to zabava, mna velmi bavi aranzovat torticky ♥

17. máj 2014

@zrzulka no super, ja potrebujem na krstiny, narodili sa dvojicky chlapcekovia a manzel ide za krstneho, tak ma dnes napadlo, ked som videla tvoj fotoalbum, ze by som skusila, a este ak mozem otazocku kolko plienok treba tak na poschodovu?

17. máj 2014
zrzulka
autor

podla toho ci ma byt vacsia alebo mensia a aku velkost plienok pouzijes, mne sa najlepsie robi s 3kovymi (pouzivam pampersky) Tie posledne dve co som dnes pridala boli robene pre kolegyne ktore odchadzali na RD robila som ich z jedneho balenia 2kovych pampersiek (108 ks) nejakych 20 mi este ostalo ale ked omotas okolo deku ci naranzujes oblecko tak ti to plienky usetri lebo ta deka tiez urobi "vrstvu" ak cisto len z plienok tipujem ze budes potrebovat aj cele balenie.ak by si potrebovala s niecim poradit kludne posli spravicku, rada pomozem. Ja osobne nepouzivam vobec tavne pistole a podobne. Aby sa dala cela vyuzit a nesluzila len na okrasu.

17. máj 2014

@zrzulka super, dakujem za info, tak som aj ratala, ze jedno balenie, dala by som im asi vel. 2, skusim, a ked ozvem sa, este raz vdaka za radu

17. máj 2014
zrzulka
autor

... rado sa stalo, potom sa pochval svojim dielkom ♥

17. máj 2014

Kolko stoja krasne su

14. okt 2015