zuzannka10
30. sep 2021
650 

PEPCO, ďakujem, bola to jazda!

Zmena je život, hovorí sa.  Zmeny nás sprevádzajú každý deň a nedajú sa ignorovať, iba ich prijať alebo sa im postaviť.  

Ja som presne typ človeka, ktorý má zmeny rád, dokonca ich často sama vyhľadávam, ako to bolo aj v prípade mojej prihlášky na pozíciu ambasádorky pre PEPCO. Po deviatich mesiacoch na materskej to chcelo zmenu, chcela som sa niečomu venovať, nielen výmene plienok, kočíkovaniu a vareniu. (Beztak mi to varenie veľmi nejde 🙂). Podarilo sa a ja som neskutočne šťastná, že som mohla byť súčasťou tohto projektu. 

 Bola to zábavná jazda, plná inšpirativnych fotiek, recenzií, milých diskusií, pekných slov od Vás ku mne a snáď aj naopak...táto práca mi dala toho dosť, ono sa to nezdá, ale človek sa naučí premýšľať "out of box", voliť vhodné slová, naučí sa zakusnúť si...do prstov 😄, spozná rôzne typy ľudí, rôzne názory, musí sa naučiť čeliť kritike, či už konštruktívnej, alebo aj tej menej vítanej, takzvanej "hejterskej". Jednoducho, je to taká menšia bakalárka z psychológie 🙂. 

A teraz po takmer dvoch rokoch prichádza ďalšia zmena...PEPCO na Modrom koníku končí a tým pádom aj ja ako ambasádorka. 

Stephen King povedal: "zmena je rovnako dobrá ako odpočinok" a ja s ním súhlasím. Verím že, ukončením spolupráce sa mi otvárajú možnosti ďalšej realizácie, lebo ja naozaj neviem obsedieť len tak "na zadku" a už teraz sa nato teším 🙂.

Týmto článkom by som sa chcela poďakovať dievčatám z PEPCO, ktoré boli vždy ochotné odpovedať na akýkoľvek dotaz, žiadosť, ktorými som ich pravidelne bombardovala. 

Takisto, náš modrokoníkovský tím je skvelý...človek sa na nich môže hocikedy obrátiť, oni vždy radi a ochotne pomôžu, podporia. Ďakujem Dominika, Mirka, Katka a Tánička, pracovalo sa mi s vami skvelo ❤.

A na záver sa chcem poďakovať vám, milé moje virtuálne kamošky, velmi rada som vás "spoznala", ďakujem za vaše lajky, pekné komentáre, či správy, ktoré mi spríjemňovali moje dni. Snáď sme vám vďaka našim fotkám občas zlepšili náladu, vyčarili úsmev na tvári, či inšpirovali k nákupu. Rada som s vami zdieľala každodenné radosti, či strasti nášho rodinného života 🥰.

Tým, komu som liezla na nervy sa ospravedlňujem a jedným dychom dodávam, že Modrému koníku ostaneme verné, takže určite budete o nás ešte počuť 😄.

ĎAKUJEM a prajem krásny deň.

Zuzka 

#pepco

Zúži volaco vymysli. Lebo tvoje písanie ma baví 😊

6. okt 2021

Začni písať komentár...

Odošli