icon
23 / 359
Kapor na masle s pečenými zemiakmi a jogurtovým dresingom - od 10. mesiaca
avatar
Komentár bol odstránený
avatar

tak to je urcite fajnotka,ale ja si netrufam malej urobit rybu koli kostiam...

Odpovedz
31. jan 2014
avatar
zuzicko
autor

@vikazv Ja jej ju upečiem a potom poriadne popozerám a vyberiem kosti, používam kapra a iba tie časti, kde nie sú malé kostičky, ale len tie hlavné chrbtové, takže sa ľahko vykosťuje... a pred jedením jej to natrhám na malé kúsky, tak ak by tam bola kosť by som ju zacítila... je to síce dosť pracné, povyberať tie kosti, ale malej to veľmi chutí a ryba je aj zdravá🙂

Odpovedz
31. jan 2014
avatar

ja viem,je to fakt zdrave jedlo....

Odpovedz
31. jan 2014
avatar

môžem vedieť čo si dala do toho jogurtu? ďakujem 🙂

Odpovedz
6. jún 2014
avatar
zuzicko
autor

@maryennn1 - iba biely jogurt+petržlenová vňať+pažítka

Odpovedz
6. jún 2014