zuzkanik
10. dec 2013

Tri sestry

Nedávno som písala správičku o troch malých sestrách, s ktorými cestujem autobusom z práce. Najstaršia z nich sa mi počas rozhovoru priznala, že oni sa na Vianoce netešia, lebo nebudú mať toho veľa. Nepátrala som po podrobnostiach, lebo som videla, že to nie je téma, ktorá by im robila radosť. Ale rozhodla som sa ich potešiť niečím, čo pre nich sama vytvorím. Chuťou obdarovať tieto tri dievčatá a vyčariť im úsmev na tvári som nakazila aj ďalšie šikovné mamičky, ktoré sa pridali a spoločne sme vytvorili darčeky, aby aj oni mali šťastné Vianoce. Touto cestou sa chcem poďakovať mamičke, ktorá na MK vystupuje pod nickom liewik a tiež mojej kamarátke - bývalej spolužiačke zo ZŠ, ktorá síce nie je tu na MK, ale vyrába úžasné háčkované hračky. Postupne sem vložím fotky všetkých darčekov, ktoré sa mi podarilo pre tri sestry vyzbierať.

perfektné, krásne sú tie čiapočky, trendové a zahrejú 🙂 škoda že nemôžem vidieť či sa budú tešiť, veľmi dúfam že ano 🙂 Díky ešte raz za tento tip na pomoc, je to super takto pomáhať 🙂

10. dec 2013

@liewik Dám ti vedieť. 🙂

10. dec 2013

@zuzkanik oki 🙂

10. dec 2013

@liewik Dnes ráno ma naplnil úžasný pocit a musím sa s tebou podeliť. V autobuse išli tie dievčatá a najstaršia mala na hlave novú čiapku a v uškách tvoje náušničky. Pani učiteľka im to asi predsa len odovzdala skôr a baby nevydržali a rozbalili. Taká som šťastná!!!

20. dec 2013

@zuzkanik to je skvele !!!! 🙂 ale neprezradila si sa im ze ? musi to byt super pocit ked nevies od koho mas take prekvapenie 🙂 Pani ucitelka bola asi rovnako nadsena ako mi....preto nevydrzala 🙂 a co ostatne baby ?vyzerali aspon trosku stastne ?juj dufam ze sme im aspon trochu sprijemnili sviatky.

20. dec 2013

@liewik Nie, vôbec som sa neprezradila, hrala som ako o život. 🙂 Tá prostredná čiapočku nemala a najmladšia je chorá, čiže s nimi nebola. Ale keď ich najbližšie stretnem, popýtam sa, čo dostali pod stromček. Nenápadne. Určite boli šťastné, lebo tej najstaršej len tak žiarili oči.

20. dec 2013

@zuzkanik 😀 herecka, ja by som sa asi rozplakala...este dobre ze ich nevidim 🙂
dufam ze boli stastne, popytaj sa potom nech upokojim svoju malu dusicku 🙂

20. dec 2013