146 / 181
    moje ručne vyrobené aplikácie na čiapočky

    Ako robis tieto aplikacie, su uzasne...Musim urobit auto Mcqeena, a rozmyslam ako na to...Tvoje su fakt bomba...Dakujem za inspiraciu...

    24. feb 2014
    zuzla78
    autor

    @liviagrilka Jeej ďakujem za krásnu pochvalu. Vytlačím si konkrétny obrázok ktorý chcem použiť na aplikácie a cez kopír ho prekreslím na látku (taký profík nie som aby som to vedela len tak nakresliť xixi) a potom len maľujem postupne po častiach - farbami na textil - Textile ART - značka Nerchau po zaschnutí 12-24 hodím to z rubovej strany prežehlím :o)))))

    24. feb 2014

    Dakujem, asi musim konecne kupit tie farby. Povodne som to auto chcela hackovat, a taky profik zas nie som ja....Latku cervenu urcite v mojom naskreckovanom( 20 rocnom..) sklade najdem.Asi to je rychlejsie ako hackovat...Este raz velke D.

    24. feb 2014
    zuzla78
    autor

    @liviagrilka Veru je to rýchlejšie a krajšie to ukáže na čiapočke, určite bude krásny :o)))))))

    24. feb 2014

    Kde by som mohla tie farby najlepsie kupit. Mozes mi prosim poradit nejaku stranku u nas v obchode nemali ani filc.( asi musim vsetko nakupovat z netu....)

    24. feb 2014
    zuzla78
    autor

    @liviagrilka poznám tieto stránky - http://www.e-vytvarnepotreby.sk/malovany_svet/e... a ešte túto http://www.farby-textil.eu/farby-textil/eshop/1..., možno pomôžu aj lepšie ceny sú na druhom linku :o)))))

    24. feb 2014