icon
1 / 1
avatar

Moja oblubena len som ju este neskusala 😍

Odpovedz
24. feb 2018
avatar
zuzta1
autor

Je uuuuuplne jednoducha😉 odporucam vyskusat👍

Odpovedz
24. feb 2018
avatar

@zuzta1 receptik poprosim,prip.aj nejake vychytavky pre zaciatocnika 😂

Odpovedz
24. feb 2018
avatar
Odpovedz
24. feb 2018
avatar

@zuzta1 aj ja si prosím recept a postup pre laika úplného 🙂)

Odpovedz
24. feb 2018
avatar

Aj ja poprosím recept

Odpovedz
24. feb 2018
avatar
zuzta1
autor

Ok😜 takze: na 2 korpusy:
6 bielkov (izbova teplota)
300g prask.cukru
1ČL octu
1PL zemiak.skrobu
Vyslahame bielky s cukrom a pridame postupne ocot a skrob.vymiesame na tuhy sneh.dame piect do vyhr.rury na cca 150° pecieme -susime asi 60 min(na pec.papieri)a krem aky chcete podla chuti.😀

Odpovedz
24. feb 2018
avatar
zuzta1
autor

Ja som piekla oba korpusy sucasne na 2 plechoch.velkost asi ako velky plytky tanier.

Odpovedz
24. feb 2018
avatar

Zbožňujem túto tortu, tiež robievam 🙂

Odpovedz
24. feb 2018
avatar
zuzta1
autor

@michalka24 prave tato ma inspirovala,ale ja som roba tiramisu krem 😉

Odpovedz
25. feb 2018