icon

Aktivity pro těhotné v Považské Bystrici

ladinka85
22. okt 2014

Ahojky. Může mi některá poradit, kde v Považské je nějaké tančení, cvičení, plavání, cokoliv pro těhotné.Třeba i nějaké přednášky? Nikoho tu neznám zatím. Přistěhovala jsem se sem k manželovi nedávno, tak budu ráda za každé info. Díky 🙂

gretocka
•
22. okt 2014

ahoj aktivity ti neviem poradit, jedine o com asi v meste viem je materske centrum Vcielka, robia aj kurzy laktacneho poradenstva.... v ktorej casti PB byvas?

zabina27
•
22. okt 2014

ja viem o predporodnej priprave v porodnici, tam sa aj cvicilo, a este som v cakarni u doktora videla letak o cviceni pre tehotne, sa mi zda joga to bola - malo by to byt na Strede nad CBA obchodom

ladinka85
autor
•
25. okt 2014

@gretocka díky za radu, býváme na Rozvetu. Mrknu na tu Včelku 😀

ladinka85
autor
•
25. okt 2014

@zabina27 Ten CBA obchod je někde na náměstí? Já tady bohužel žádné doktory nemám, zatím jezdím do ČR na kontroly

zabina27
•
26. okt 2014

@ladinka85 je to ako prejdes od Priora cez podchod, rovno ako vyjdes z toho podchodu - opytaj sa manzela, urcite bude vediet. Len nerucim na 100 percent, ci to este funguje, skus pozriet JS Fit Studio, pripadne, ak mas cas, sa tam prejdi

gretocka
•
27. okt 2014

@ladinka85 no tak to mas MC Vcielka vcelku poruke, je tiez na Rozkvete.

2dominika3
•
2. nov 2014

@ladinka85 ahoj,no ja mam taky isty problem,tiez som tehu a byvam na Rozkvete len nejaky cas a nikoho tu nepoznam :/ ak nejake aktivity najdes daj prosim vediet 🙂

adusa666
•
4. nov 2014

tak ja som na tom rovnako :D :D bývam od januára na rozkvete a rozmýšľam co budem robiť celé tehotenstvo, keď tu nikoho nepoznám.

ladinka85
autor
•
15. nov 2014

Tak jsem včera lítala po městě a zjišťovala nějaká ta cvičení pro těhotné. Na bazéně plavání pro těhotné nemájí. V tom JS Fit Studio měli jogú pro těhulky, ale chodilo jich málo, tak to zrušili. No prostě nikde nic zatím. 😖 Tak kdyby někdo něco věděl, tak dejte prosím vědět. 😉