Môžu tehotné ženy navštíviť kúpele?
Ahojte chcem sa spytat zaciatkom marca mam ist do kepolov na 28 dni,ale som tehotna 8tt3dni.Tak ci vobec mozem ist alebo to mam zrusit
@spirit1 mne ich automaticky zrušili kedze som otehotnela medzi tym, kedze ziadost sa vypisuje dopredu, este kym som o tehotenstve nevedela .
Do kupelov tehotná žena nesmie ist kedze vo vaniach je horúco a niekoľko stupňová voda ..mohol by hroziť aj potrat .. (mam atopicky ekzem-Kupele zamerané na kožné problémy )
Ja som chodila aj počas tehotenstva na rehabilitácie a 3 mesiace po pôrode som mala ambulantnú kúpeľnú liečbu. Opýtaj sa gynekológa či ti niečo z jeho pohľadu bráni v kúpeľnej liečbe a aj v kúpeľoch či ti vedia prispôsobiť procedúry.
Ja som isla v tehotnestve na dovolenku do piestan do kupelov a ako tehotnej mi nechceli spravit vobec nic. Som dufala ze aspon nejaky zabal alebo peeling alebo masaz ale dokonca aj na kozmetiku som ich presviedcat musela a dali mi podpisat papier ze na vlastnu zodpovednost😄
Vacsina kupelnych procedur je v tehotenstve kontraindikovanych, mnoho terapeutov vobec nevie, co sa moze v tehotenstve a tiez hygiena tiez nie je 100%-na.
Do kúpeľov ako tehotná ani nemôžeš ísť, neprijmú ťa. Prakticky všetky procedúry sú v tehotenstve zakázané,takže nič iné ako zrušiť kúpele ti neostáva.

@spirit1 fajna horúca voda akurát tak na infekciu 😀ja sa vyhýbam všetkým takýmto verejným “akciaaam” určite by som neisla .. hlavne v tehotenstve si viac náchylnejšia na takéto baktérie 🙂