Originálne nápady na zážitky pre tehotnú kamarátku
Ahojte, potrebujem sa poradiť, lebo som už trochu zúfalá.
Hľadám nejaký zážitok ako privítanie TEHOTNEJ kamošky na Slovensku po dlhom čase. Čiže žiadna párty, ŽIADNY WELLNESS. Momentálne mám na rozume 2 varianty - zážitkové varenie, flowe (maľovanie obrazu alebo sošky).
Viete mi prosím poradiť nejaký fajn zážitok? Bude nás cca 5 báb (+-32 ročné). Chcem niečo naozaj originálne, zaujímavé, kľudne niečo virálne, instagramove 😁
V Modre si viete spolu vyrobiť a vyzdobiť svoju nádobu/šálku, potom vám ju vypálenú pošlú domov.
Zážitkové varenie by som zvážila podľa toho či vieš ako je na tom čo sa týka nevoľností, ja v kuchyni momentálne vydržím minimum času a nič mi poriadne nechutí, všetko mi smrdí 😀 nejaké zážitkové maľovanie je podľa mňa fajn nápad a zostane aj spomienka 🙂 alebo nejaká tá keramika tvor.ba má príjemné workshopy
V akom je tyzdni? Ak v prvej polke, tak jej mozu byt vonne z varenia neprijemne, ak v druhej tak sa jej moze nekomfortne stat 2-3 hod.
Ja by som v druhej polke nezvladla kvoli problemom s chrbticou ani sediet vzpriamene (bez opory) a malovat. Ale ak je to jej prve tehotenstvo este moze byt celkom fit 🙂
Pozri na sashe ci niekto neponuka nejake zazitkove kurzy, pripadne ULUV ak by vas zaujala keramika, vyroba kosikov, tkanie koberca atd
Varenie by som vylúčila - môže z toho byť nepríjemný zážitok pre tehotnú. Avšak kreatívna tvorba je super varianty - keramika, maľovanie, vyrábanie kobercov, rôzne tvorivé dielne (určite je toho v Ba na výber veľa).