icon

Tehotná autom do Chorvátska

22. dec 2025

Ahojte, v juni sa chystame na dovolenku do chorvatska, mala by som byt v 32 týždni ( pojdeme autom) viete mi poradiť, či treba nejaké lekárske potvrdenie alebo to je potrebné len pri lete? A viete mi odporučiť aj nejaké teplé oblasti? Prípadne som rozmýšľala ísť aj v maji koncom, tak tiez by som bola vdacna ak by ste mi odporučili nejaké teplejsie oblasti, nie tie severne 🙂

Strana
z2
anonym_7215d6
22. dec 2025

Ja som v tomto taka volnejsia, pri prvom som letela este v 26tt, pri druhom som v 20tt isla 9h let..
Teraz som v 28tt a neviem si predstavit ist autom taaak dlho.. uz sa neviem poskladat poriadne 😀
Ak sa da, chodte skor, pripadne niekde na juh Europy kde je teplejsie.. letiet mozes do nejakeho 28tt tusim 🙂

ivula0807
23. dec 2025

Ja som bola cca v 30 tt v Taliansku na týždeň (už si to celkom presne nepamätám). Išli sme autom - plus mínus 6-7 hodín cesty. Zvládla som cestu aj celú dovolenku bez problémov, bolo to moje druhé tehotenstvo ale teda úplne bezproblémové. Mala som samozrejme obavy, čo ak sa niečo zomelie tam...ale snažila som sa na to nemyslieť, vopred som to konzultovala s lekárkou, ktorá mi tu cestu odobrila. Dovolenku som si užila 🙂 ale neplánovali sme dopredu, bookovali sme asi týždeň pred odchodom.

julish
23. dec 2025
@anonym_autor

@luccys nie nie je to prvé dieta, doma mam stvorocne

@anonym_autor ja som bola, ale tak, ze 10 hodin cesty, dalo sa, no bohvieco to nebolo. Radsej som chodila na turistiku do Tatier, to aj v 35 🙂

zuzubb007
23. dec 2025

Tak v júni začiatkom aj koncom neviem prečo chces ísť do Chorvátska, voda na kúpanie absolútne nie, vonku zima , a tehotná ísť takú dlhú cestu kvôli tomu, že si neužijete ani more teda nič moc , akurát tak to štvorročné ochorie z tej 20 stupnovej vody ak nebude mať ešte menej

Strana
z2