Tipy na vyplnenie voľného času v tehotenstve
ahojte rada sa s vami poradím 🙂
aktuálne som v 18tt tehotnestva po dvoch potratoch na PN. vychádzky mam poobede, chodievam so psikmi do lesa, na návštevu každý den sa snažím mať pohyb avšak doobeda, ked upracem mam medzi 9-10 volno kym začnem variť a neviem ako čas vyplniť keby ste mali nejaky typ budem rada 🙂)
Pobehaj po obchodoch 😅 ide pekne pocasie, skoc na zmrzku, len tak sadni do parku a uzivaj si ticho, samotu. Ked pride bejbatko, len si na to spomenies a povzdychnes. Ako ja momentalne 😅😅😅 ako som takto pred rokom uzivala posledne tyzdne ticha 😅😅
@naty_123 to máš nalinajkovany celý deň minútu po minúte? Bože, počkaj keď porodíš a budeš rada, keď budeš mať minútu na wc 😄
Oddychuj, spí, alebo čítaj, vzdelávaj sa, nauč sa šiť, pliesť, alebo nejaký online kurz. To sa ti zíde aj neskôr.
@kavasmliekom nemam nič nalinajkovane ale takto približne prebieha moje dopoludnie 🙂
Pobehaj po obchodoch 😅 ide pekne pocasie, skoc na zmrzku, len tak sadni do parku a uzivaj si ticho, samotu. Ked pride bejbatko, len si na to spomenies a povzdychnes. Ako ja momentalne 😅😅😅 ako som takto pred rokom uzivala posledne tyzdne ticha 😅😅
@evcagabi to nemožem nikam odbehnuť, kedže som PN 🙂
Jaj, ty mas vychadzky len poobede. Tak u mna by bol program jasny - den pred kupila nejaku dobrotu, vhupsla do perinky a pozerala netflix 😁😁 boze, ako mi to chyba 😅😅😅😅😅😅😅
@naty_123 a načo potrebuješ vyplniť hodinu? Veď sadni a seď. Alebo spi o hodinu dlhšie 😀
@naty_123 a načo potrebuješ vyplniť hodinu? Veď sadni a seď. Alebo spi o hodinu dlhšie 😀
@kavasmliekom rada bývam produktivna🙂
podcasty, mamaclass, urob si kurz prvej pomoci detom babatkam. Vzdelavaj sa
Knihy. Ja som prečítala veľa sebarozvojových kníh počas čakania.
@naty_123 keby som ešte nebola mama co nema na seba chvíľku času a chvíľku kľudu a ticha tak by som asi v tehotenstve viac cvičila napr nejakú tehotensku jogu, viac by som čítala kníh..hlavne také o výchove a ako funguje detský mozog lebo teraz na to nie je tak priestor a je toľko zaujímavých a fascinujúci h kníh. A pozerala by som veeela seriálov. A spravila by som mega "čistenie" v dome.vsetko nevyužívane nepotrebné by šlo preč.
uč sa jazyk alebo si urob nejaký online kurz
Čítaj knihy o pôrode a prvých mesiacoch dieťatka. Po narodení na takéto zábavky nebude čas a budeš rada, že vieš čo máš robiť.

@naty_123 to máš nalinajkovany celý deň minútu po minúte? Bože, počkaj keď porodíš a budeš rada, keď budeš mať minútu na wc 😄
Oddychuj, spí, alebo čítaj, vzdelávaj sa, nauč sa šiť, pliesť, alebo nejaký online kurz. To sa ti zíde aj neskôr.