icon

Tipy na vyplnenie voľného času v tehotenstve

naty_123
29. máj 2025

ahojte rada sa s vami poradím 🙂
aktuálne som v 18tt tehotnestva po dvoch potratoch na PN. vychádzky mam poobede, chodievam so psikmi do lesa, na návštevu každý den sa snažím mať pohyb avšak doobeda, ked upracem mam medzi 9-10 volno kym začnem variť a neviem ako čas vyplniť keby ste mali nejaky typ budem rada 🙂)

kavasmliekom
29. máj 2025

@naty_123 to máš nalinajkovany celý deň minútu po minúte? Bože, počkaj keď porodíš a budeš rada, keď budeš mať minútu na wc 😄
Oddychuj, spí, alebo čítaj, vzdelávaj sa, nauč sa šiť, pliesť, alebo nejaký online kurz. To sa ti zíde aj neskôr.

evcagabi
29. máj 2025

Pobehaj po obchodoch 😅 ide pekne pocasie, skoc na zmrzku, len tak sadni do parku a uzivaj si ticho, samotu. Ked pride bejbatko, len si na to spomenies a povzdychnes. Ako ja momentalne 😅😅😅 ako som takto pred rokom uzivala posledne tyzdne ticha 😅😅

naty_123
autor
29. máj 2025
@kavasmliekom

@naty_123 to máš nalinajkovany celý deň minútu po minúte? Bože, počkaj keď porodíš a budeš rada, keď budeš mať minútu na wc 😄
Oddychuj, spí, alebo čítaj, vzdelávaj sa, nauč sa šiť, pliesť, alebo nejaký online kurz. To sa ti zíde aj neskôr.

@kavasmliekom nemam nič nalinajkovane ale takto približne prebieha moje dopoludnie 🙂

naty_123
autor
29. máj 2025
@evcagabi

Pobehaj po obchodoch 😅 ide pekne pocasie, skoc na zmrzku, len tak sadni do parku a uzivaj si ticho, samotu. Ked pride bejbatko, len si na to spomenies a povzdychnes. Ako ja momentalne 😅😅😅 ako som takto pred rokom uzivala posledne tyzdne ticha 😅😅

@evcagabi to nemožem nikam odbehnuť, kedže som PN 🙂

evcagabi
29. máj 2025

Jaj, ty mas vychadzky len poobede. Tak u mna by bol program jasny - den pred kupila nejaku dobrotu, vhupsla do perinky a pozerala netflix 😁😁 boze, ako mi to chyba 😅😅😅😅😅😅😅

really8
29. máj 2025
@naty_123

@evcagabi to nemožem nikam odbehnuť, kedže som PN 🙂

@naty_123 hackovala som, citaj si o vyvoji deti, najdi si kurz s manipulaciu, hraj playko, var narocnejsie obedy, nevies pracovat z domu?

kavasmliekom
29. máj 2025

@naty_123 a načo potrebuješ vyplniť hodinu? Veď sadni a seď. Alebo spi o hodinu dlhšie 😀

naty_123
autor
29. máj 2025
@kavasmliekom

@naty_123 a načo potrebuješ vyplniť hodinu? Veď sadni a seď. Alebo spi o hodinu dlhšie 😀

@kavasmliekom rada bývam produktivna🙂

luckajozko21
29. máj 2025

podcasty, mamaclass, urob si kurz prvej pomoci detom babatkam. Vzdelavaj sa

sisamisaaa
29. máj 2025

Knihy. Ja som prečítala veľa sebarozvojových kníh počas čakania.

ella1234
29. máj 2025

@naty_123 keby som ešte nebola mama co nema na seba chvíľku času a chvíľku kľudu a ticha tak by som asi v tehotenstve viac cvičila napr nejakú tehotensku jogu, viac by som čítala kníh..hlavne také o výchove a ako funguje detský mozog lebo teraz na to nie je tak priestor a je toľko zaujímavých a fascinujúci h kníh. A pozerala by som veeela seriálov. A spravila by som mega "čistenie" v dome.vsetko nevyužívane nepotrebné by šlo preč.

lucka_ke
29. máj 2025

uč sa jazyk alebo si urob nejaký online kurz

januska12323
29. máj 2025

Čítaj knihy o pôrode a prvých mesiacoch dieťatka. Po narodení na takéto zábavky nebude čas a budeš rada, že vieš čo máš robiť.