icon

Vianočná Praha v 6. mesiaci

29. sep 2023

Ahojte,
je tu niekto taký, kto absolvoval cestu na takéto trhy v 6 - 7 mesiaci tehotenstva...viem, že to záleží od aktuálnej situácie v danom mesiaci, ale či sa to dá zvládnuť v pohode 🙂 (chceme si zajednať ubytko, cesta by bola buď autom alebo vlakom potom uvidíme...
diky za rady

pribinak
•
29. sep 2023

Úplne v pohode

bolarazjedna
•
29. sep 2023

A prečo nie? Ja v tom žiadny problém nevidím... Akurát by som zvolila také ubytko, ktoré sa dá do poslednej chvíle zrušiť bez storno poplatku, pre prípad choroby alebo nepredvidatelnej komplikácie.

martinka13
•
29. sep 2023

Do Prahy by som šla úplne v pohode

nikpa
•
29. sep 2023

Presne, záleží to od aktuálnej situácie. Nikto nevie či v 6.mesiaci nebudes musiet lezat v nemocnici alebo nepriberies tak, že sa ti bude zle dýchať a nebudeš vládať prejsť ani 100m alebo či budeš fit a plná energie. Za normálnych okolností 6.mesiac nie je žiadna tragédia a mala by si byť v pohode na takýto výlet. No v tehotenstve sa môže situácia zmeniť zo dňa na deň, ubytko by som teda hľadala s bezplatným stornom keby náhodou niečo ale inak by som sa tešila na výlet 🙂

deedol
•
29. sep 2023

kludne, len tam bude strasne plno 🙂

kornelies
•
29. sep 2023

Prve tehotenstvo, vsak? Uplne do pohody chod, ved tehotenstvo nie je choroba. Ked budes druhykrat tehotna, tak budes zvladat s bruskom aj vysokohorsku turistiku. Prvorodene dieta ti nedovoli oddychovat. 🙂

kvetinka1918
•
9. okt 2023

Úplne v poriadku ja som v 28tt a minulý týždeň sme šli do Nemecka autom ☺️