icon

Aquapark počas tehotenstva

5. aug 2025

Ahojte chodite? Som len v 11tt, no kedze je pocasie ako je, chcem aby mal syn aj nejaky zazitok z tohto leta a nie len byt dom zavrety s grcajucou mamou a pozeral ako vonku prsi. Zvazujem ze ho vezmem do aquaparku, no neviem ci to je uplne vhodne. Su tie tampony do vody spolahlive? Dam to s nimi aj ked som v zivote tampon nepouzila?

really8
5. aug 2025

@anonym_autor bola som pri oboch detoch. Ale tu sa idu dva prudy. V jednej diskusii nesla ziadna a v dalsej chodili vsetky v pohode. Sprav si podla seba

anonym_4cf609
5. aug 2025

@anonym_autor ja som sa stranila. Proste tých 9 mesiacov sa dá vydržať. Ale každá na čo sa cíti.

deti95060810
5. aug 2025

ja som chodila v tehu - kúpaliská, aqa., priehrada... všetko ok

janickacrazy
5. aug 2025

@anonym_autor ja som bola aj na kúpalisku aj v aquaparku a všetko úplne v pohode, aj bez tamponov a nemala som žiadne problémy, okrem toho veď nemusíš ísť do vody, ak je syn malý, tak môžeš s ním ísť len do detského bazéna, prípadne

jamidea
5. aug 2025

@anonym_autor naco tampon? Mas hlienovu zatku. Ja som este v 8mesiaci v jazere plavala, lepsie ako 39stupnove horucavy doma znasat.

oblecenie99
5. aug 2025

Bola som viac ako v polke, na wellnes pobyte, mala som aj tehotenské plavky, ale chodila som iba na lehátko čítať knihu. Do vody už išiel so synom manžel. Samozrejme ani sauna. Čiže wellnes ako taký si užili chalani. Ale Ja som všeobecne hakliva na tie rôzne vody, tak ja som sa neodvážila.