icon

Cvičenie pre tehuľky v Košiciach

tatianah
26. sep 2013

Ahojte tehuľky, hľadám parťáčku na cvčenie v Košiciach (ja som 11 t. ), zároveň poprosím o rady, kde sa aktuálne v Košiciach cvičí napr joga pre tehotné alebo filopty.

lili_mia
9. dec 2013

Baby, to cvičenie pre tehuľky je aj v MC Delfínik, tiež od OZ Ženské cesty .. http://www.mcdelfinik.sk/node/3

monx3
9. dec 2013

@tatianah
@evittah ja tiež prídem 🙂 vidíme sa tam 🙂

barborka49
10. dec 2013

@monx3 @tatianah @evittah Aj ja prídem. Hádam sa tam pomestíme všetky.

evittah
10. dec 2013

@barborka49 @monx3 @tatianah Uz teraz sa bojim, ci sa tam pomestime 🙂 Ked pridu vsetky pravidelne "cvicitelky", tak neviem, neviem...

monx3
10. dec 2013

@evittah
@barborka49 @tatianah radšej by sme tam mali dosť na 17:00 🙂 aby sme si rezervovali fleky 🙂

barborka49
10. dec 2013

@evittah @monx3 @tatianah Možnože tie pravidelné už doma pečú a neprídu teraz. 🙂 Ale dúfam, že sa vojdeme, lebo rada by som aspoň raz išla aby som aspoň videla cviky a mohla potom aj doma sama cvičiť.

tsunamka
13. jan 2014

Ahojte dievcata, kosicanky tehulky, http://www.familygym.sk/sk/node/404 .. by chceli otvorit kurz GRAVID JOGY, ale potrebuju aby sa nazbieral urcity pocet zien, aby kurz mohol zacat, neviem, kolko je zatial dievcat, ale ja som sa uz nahlasila. Cvicenie by malo byt Utorky a Stvrtky o 19:00.
Ak mate zaujem, tak je potrebne nahlasit sa na t.c. 0918341172, o zaciatku kurzu Vas budu informovat telefonicky.
Tak uvidime, kedy sa to zacne 🙂

bellaregaca
15. jan 2014

ahojte,ja som prihlasena v aha fit na Štúrovej, zatial sme dve, cvici sa v stredu o 16:10,ale musi sa nazbierat pocet aspon 3. ak mate zaujem tak sa pridajtem 😅

levannaa
21. jan 2014

Ahojte, o aké cvičenie ide v tom ahafit? A jedná sa čisto o cvičenie, alebo aj k tomu niečo povedia?

orgonova
22. jan 2014

Ahojte tehuľky, materské centrum SMAJLÍK otvára kurz predpôrodnej prípravy v Košiciach - sídlisko Ťahanovce.
Príprava bude každý štvrtok o 17:00 a začína sa vo štvrtok 6.2.
Viac info na www.mcsmajlik.com alebo na t.č. 0948 496 946.

any395
26. mar 2014

INTENZÍVNA PREDNÁŠKA - VŠETKO O PORODE 28.3.14 v KE a príprava budúcich rodičov k pôrodu s ukážkami, ktorú vedie pôrodná asistentka s certifikátom, Chceme tým osloviť tehotné žienky a ich partnerov, oboznámiť ich s pôrodným procesom, ktorý vo veľkej miere môžu sami pozitívne ovplyniť, čo je veľmi dôležité pre prirodzený fyziologický plynulý priebeh pôrodu, prihláška: www.porodnaasistencia.sk , 0907025298

moonsparkle
13. máj 2014

ahojte zienky, chodite niektore cvicit do stonozky? ja by som chcela zacat a sama sa nejak neviem prinutit 😅

moonsparkle
13. máj 2014

@bellaregaca ty este pokracujes v tom cviceni na Sturovej? 😉

bellaregaca
13. máj 2014

@moonsparkle no zrusili to tam, a cvicia inde. Som sa neprrinutila cvicit nikde, cvicila som doma, ale cim som tazsia tak sa mi nechce

modernirodicia
19. máj 2014

Ahojte maminky, mám novinku! Predpôrodné kurzy pre Moderných rodičov v KE - teda všetko čo potrebujete vedieť pred príchodom dieťatka do rodiny. Prídte sa pozrieť, úvodná hodina je len za 1eur a až keď vám veci budú dávať zmysel 🙂 môžete si kurz objednať. Kurz je úplne ináč postavený ako "tradičné" predpôrodné prípravy, ide o praktický zážitok s využitím moderných pomôcok.

Dozviete sa všetko, čo nepovie lekár, mam robila inak a kamoška nemá čas vysvetľovať 🙂 🙂

any395
27. máj 2014

Piatok-Sobota 30.-31.5. v SNV a 7.6.v Košiciach pre tehuľky a budúcich rodičov odborná akcia VÍTAŤ NOVÝ ŽIVOT...príprava k pôrodu, projekcia filmu TVÁR PORODU (2012), ako vyriešiť problémy, praktické rady, relaxačné a prirodzené techniky, názorné ukážky,...nechsapáči, srdečne pozývame 🙂 www.porodnaasistencia.sk, https://www.facebook.com/events/242704405927128... (5 fotiek)

kalka1979
16. júl 2014

Ahojte zienky, chodite niekto cvicit v KE teraz v lete do MC Delfinik na Terasu v KE? Najblizsie bude tanecne cvicenie v pondelok 21.jula, tak ak sa niekto chce pridat, budem rada 🙂 Planujem tam ist, po prvy krat do tohoto centra, tak som zvedava, ake to tam je. Ma niekto infosky, ako to tam prebieha?

any395
18. sep 2014

Prednáška s ukážkami - Všetko o pôrode v KE 3.10.14 s licencovanou pôrodnou asistentkou www.porodnaasistencia.sk 🙂

monru
12. okt 2014

Baby neviete niekto o aktuálnom kurze pre tehotné, cvičenie, fit lopty a podobne som presne v polovici a chýba mi kolektív, pohyb a tak 😉

simonka_21
11. nov 2014

ahojte ja som v 28tt a tiaz planujem ist cvicit. Byvala som v Bj a tam je cvicenie a kurz pre tehotne bezplatny aspon tak som pocula od znamej. Teraz som v KE a pocula som o tej stonozke tak mozno by som tam aj isla.Ozvite sa ktora sa tam chystá 🙂. Alebo ked viete o niecom lepsom tak prosim poradte mi.

baboo81
9. dec 2014

Ahojky aj ja chcem ist zacvicit som v 22tt a uz sa mi ziada ist sa trosku pohybat.. predtym som dost cvicila ale odkedy som tehotna pomenej , zaciatky boli tazsie ale uz je vsetko dobre tak by som rada trosku pohybu .. Ak niekto o niecom viete napiste prosim. Alena

sisi0211
10. feb 2015

Ahojte, existuje v Kosiciach nejaky kurz - cvicenie pre tehotne? Joga, tanec, atd? 😒

basenka24
22. mar 2015

Ahojte spustame cvicenie pre tehotne v metropole. Chcela by som zistit aky by bol zaujem a v akom case by bolo najlepsie. Doobednajsie hodiny ale skor poobede.

rbabulka
13. apr 2015

@basenka24 ja by som mala zaujem, o aky typ cvicenia sa jedna?

luciaros
31. júl 2015
tehulka7
7. nov 2015

ahojte spolu tehulky 🙂 prihlasila som sa na sutaz nevesta roka a pomohlo by kazde hlasovanie dakujem 🙂

wivik
9. apr 2016

Ahojte ja pojdem vyskusat asi jogu. Nasla som toto samsarajoga.sk/rozvrh/ bol tam niekto? Cvicila som doma cez youtube ale potrebujem aby mi niekto povedal ci dobre cvicim

ksbinka
11. apr 2016

@wivik Ahoj, bola si vyskusat tu jogu na Kovacskej? Tiez nad nou uvazujem, tak ma zaujima, ako sa mam pripravit na prvu hodinu a ci je to narocne 😉

wivik
11. apr 2016

@ksbinka ahoj dnes som tam akurat volala. Som sa pytala ci je to aj pre zaciatocnikov, ze hej. Este sa ma pytala ze v ktorom mesiaci som. Tiez sa da u nich pozicat podlozka za 50 centov. Vo stvrtok sa tam chystam. Potom dam vediet ako sa mi pacilo.