Cvičenie pre tehuľky v Košiciach
Ahojte tehuľky, hľadám parťáčku na cvčenie v Košiciach (ja som 11 t. ), zároveň poprosím o rady, kde sa aktuálne v Košiciach cvičí napr joga pre tehotné alebo filopty.
@barborka49 @monx3 @tatianah Uz teraz sa bojim, ci sa tam pomestime 🙂 Ked pridu vsetky pravidelne "cvicitelky", tak neviem, neviem...
@evittah
@barborka49 @tatianah radšej by sme tam mali dosť na 17:00 🙂 aby sme si rezervovali fleky 🙂
Ahojte dievcata, kosicanky tehulky, http://www.familygym.sk/sk/node/404 .. by chceli otvorit kurz GRAVID JOGY, ale potrebuju aby sa nazbieral urcity pocet zien, aby kurz mohol zacat, neviem, kolko je zatial dievcat, ale ja som sa uz nahlasila. Cvicenie by malo byt Utorky a Stvrtky o 19:00.
Ak mate zaujem, tak je potrebne nahlasit sa na t.c. 0918341172, o zaciatku kurzu Vas budu informovat telefonicky.
Tak uvidime, kedy sa to zacne 🙂
ahojte,ja som prihlasena v aha fit na Štúrovej, zatial sme dve, cvici sa v stredu o 16:10,ale musi sa nazbierat pocet aspon 3. ak mate zaujem tak sa pridajtem 😅
Ahojte, o aké cvičenie ide v tom ahafit? A jedná sa čisto o cvičenie, alebo aj k tomu niečo povedia?
Ahojte tehuľky, materské centrum SMAJLÍK otvára kurz predpôrodnej prípravy v Košiciach - sídlisko Ťahanovce.
Príprava bude každý štvrtok o 17:00 a začína sa vo štvrtok 6.2.
Viac info na www.mcsmajlik.com alebo na t.č. 0948 496 946.
INTENZÍVNA PREDNÁŠKA - VŠETKO O PORODE 28.3.14 v KE a príprava budúcich rodičov k pôrodu s ukážkami, ktorú vedie pôrodná asistentka s certifikátom, Chceme tým osloviť tehotné žienky a ich partnerov, oboznámiť ich s pôrodným procesom, ktorý vo veľkej miere môžu sami pozitívne ovplyniť, čo je veľmi dôležité pre prirodzený fyziologický plynulý priebeh pôrodu, prihláška: www.porodnaasistencia.sk , 0907025298
ahojte zienky, chodite niektore cvicit do stonozky? ja by som chcela zacat a sama sa nejak neviem prinutit 😅
@bellaregaca ty este pokracujes v tom cviceni na Sturovej? 😉
@moonsparkle no zrusili to tam, a cvicia inde. Som sa neprrinutila cvicit nikde, cvicila som doma, ale cim som tazsia tak sa mi nechce
Ahojte maminky, mám novinku! Predpôrodné kurzy pre Moderných rodičov v KE - teda všetko čo potrebujete vedieť pred príchodom dieťatka do rodiny. Prídte sa pozrieť, úvodná hodina je len za 1eur a až keď vám veci budú dávať zmysel 🙂 môžete si kurz objednať. Kurz je úplne ináč postavený ako "tradičné" predpôrodné prípravy, ide o praktický zážitok s využitím moderných pomôcok.
Dozviete sa všetko, čo nepovie lekár, mam robila inak a kamoška nemá čas vysvetľovať 🙂 🙂
Piatok-Sobota 30.-31.5. v SNV a 7.6.v Košiciach pre tehuľky a budúcich rodičov odborná akcia VÍTAŤ NOVÝ ŽIVOT...príprava k pôrodu, projekcia filmu TVÁR PORODU (2012), ako vyriešiť problémy, praktické rady, relaxačné a prirodzené techniky, názorné ukážky,...nechsapáči, srdečne pozývame 🙂 www.porodnaasistencia.sk, https://www.facebook.com/events/242704405927128... (5 fotiek)
Ahojte zienky, chodite niekto cvicit v KE teraz v lete do MC Delfinik na Terasu v KE? Najblizsie bude tanecne cvicenie v pondelok 21.jula, tak ak sa niekto chce pridat, budem rada 🙂 Planujem tam ist, po prvy krat do tohoto centra, tak som zvedava, ake to tam je. Ma niekto infosky, ako to tam prebieha?
Prednáška s ukážkami - Všetko o pôrode v KE 3.10.14 s licencovanou pôrodnou asistentkou www.porodnaasistencia.sk 🙂
Baby neviete niekto o aktuálnom kurze pre tehotné, cvičenie, fit lopty a podobne som presne v polovici a chýba mi kolektív, pohyb a tak 😉
ahojte ja som v 28tt a tiaz planujem ist cvicit. Byvala som v Bj a tam je cvicenie a kurz pre tehotne bezplatny aspon tak som pocula od znamej. Teraz som v KE a pocula som o tej stonozke tak mozno by som tam aj isla.Ozvite sa ktora sa tam chystá 🙂. Alebo ked viete o niecom lepsom tak prosim poradte mi.
Ahojky aj ja chcem ist zacvicit som v 22tt a uz sa mi ziada ist sa trosku pohybat.. predtym som dost cvicila ale odkedy som tehotna pomenej , zaciatky boli tazsie ale uz je vsetko dobre tak by som rada trosku pohybu .. Ak niekto o niecom viete napiste prosim. Alena
Ahojte, existuje v Kosiciach nejaky kurz - cvicenie pre tehotne? Joga, tanec, atd? 😒
Ahojte spustame cvicenie pre tehotne v metropole. Chcela by som zistit aky by bol zaujem a v akom case by bolo najlepsie. Doobednajsie hodiny ale skor poobede.
ahojte spolu tehulky 🙂 prihlasila som sa na sutaz nevesta roka a pomohlo by kazde hlasovanie dakujem 🙂
Ahojte ja pojdem vyskusat asi jogu. Nasla som toto samsarajoga.sk/rozvrh/ bol tam niekto? Cvicila som doma cez youtube ale potrebujem aby mi niekto povedal ci dobre cvicim

Baby, to cvičenie pre tehuľky je aj v MC Delfínik, tiež od OZ Ženské cesty .. http://www.mcdelfinik.sk/node/3