icon

Je bezpečné lietať v tehotenstve?

claudaia
25. feb 2025

Ahoj. Dievčatá lietanie v tehotenstve, aké máte skúsenosti? Koncom mája ma čaká cesta na asi 3 hodiny letu, včera som mala pozitívny test.... v minulosti MA v prvých týždňoch.... lekári sa v tomto rozchádzajú a vôbec neviem či cestu zrušiť, nechať prepadnúť letenky alebo neriešit a ísť.... je to ešte ďaleko síce kadečo sa môže stať, ale tak zauja ma ci niektorá z vás cestovala letecky a všetko v poriadku ?

pribinak
25. feb 2025

Pokial nemáš žiadne komplikacie tak mizes lietať.
Väčšina spoločnosti bežne pobili vstup tehotných na palubu cca do 30tt

3 hodiny je úplne v pohode

vanilkovazmrzka
25. feb 2025

Nie je to zakazane, je to skor len na tvojom vlastnom pocite a rozhodnuti /asi ziaden lekar ti nepovie ze kludne chod a nasledne bude znasat pripadne obvinovanie, ze povedal ze to bude ok, ak sa nahodou nieco stane/

patta89
25. feb 2025

@claudaia Ja som letela v oboch tehotenstvach.
1. tehotenstvo : v 10 tt svadobna cesta - Katar, Singapur, Kuala Lumpur, Bali (6 letov)...v 22 tt let do Bruselu.
2. tehotebstvo : v 6tt let do Kanady a Dominik. republiky, v 24 tt let na Cyprus
Nikdy mi nic nebolo, lety v pohode, bez komplikacii. Ak nemas problemy, tak by som na Tvohom mieste sla a nic nerusila

len_nig
25. feb 2025

Letela som v 20tt a všetko bez problémov. Je to ale na tvojom zvážení 🙂

bbymama
26. mar 2025

U nás v rodine sa stalo bohužiaľ nešťastie na palube lietadla, kedy žena začala rodiť počas letu v 14tt. Pritom nemala žiadne komplikácie. Ťažko povedať čím to bolo spôsobené ale rozhodne by som to zvážila.