Príspevky pre registrovaných používateľov sa ti nezobrazujú.
    len_nig
    2. máj 2022    Čítané 246x

    Testovanie CURAPROX BABY

    Keď nás vybrali do testovania výrobkov Curaprox Baby, veľmi som sa potešila, pretože mám 4-mesačného syna Arturka a produkty od Curaprox som evidovala už dlhšie. Nevedela som sa dočkať, kedy príde balíček a pustíme sa do toho. 😊 

    Najskôr som produkty, samozrejme, vysterilizovala. Čo som hneď ocenila, bol sterilizačný obal k cumlíku, vďaka čomu to bolo fakt rýchle a jednoduché. 

    Úprimne, bála som sa, či vôbec môj syn cumlík prijme, pretože má svoju jednu obľúbenú značku, ktorú má od narodenia, a keď som dávnejšie skúšala dávať inú značku vypľúval ich. Na moje prekvapenie však cumlík Curaprox prijal v podstate ihneď a spokojne si dudloval. 😊 Čo naozaj oceňujem je, že cumlík podporuje prirodzený vývoj chrupu a tvar cumlíka pripomína tvar skutočného prsníka, takže bábätko výborne upokojí. Jediné, čo by som vedela vytknúť, je nie práve najkrajší dizajn, avšak to nie je najdôležitejší aspekt pri výbere dudlíka pre dieťa.

    S hryzadielkom a hrkálkou v jednom som mala skúsenosť už aj predtým. Je to synova najobľúbenejšia hračka. Je veľmi lahučké, super padne do ruky, bábätko sa naozaj rýchlo samé naučí uchopiť ho a veľmi rýchlo aj zistí, že patrí do pusinky. 😁

    Je to veľmi vhodná hračka, vydáva príjemný, jemný zvuk, takže dieťatko záujme okamžite. Plusom je tiež kefka na konci, čo je super pre deti, ktorým idú zúbky. Tu naozaj nie je čo vytknúť.

    Zhrnula by som to tak, že výrobky pre deti od Curaprox môžme len odporúčať všetkým. Syn bol veľmi spokojný. 😊 

    #test_curaprox_baby #recenzia #recenzia_curaprox_baby