Let lietadlom v tehotenstve
Baby, 22tt by som letela tam, 23tt naspat, max 4h lietadlom, moje prve tehotenstvo. Doktorka vravela ze bez problemov, tehotenstvo mam bezproblemove, ale chcem pre istotu vediet aj vas nazor a pripadne skusenosti. Dakujem. <3
Ak doktorka čo pozná tvoj zdravotný stav nevidí problém tak kľudne chod, resp let
V lietadle sa môžeš trochu poprechádzať a pocvicit nohami
@pribinak dakujem ti <3 myslis ze je lepsie vybrat si skor destinaciu v Europe? Dost sa lakomim na Egypt Marsa Matrouh hore na severe, max teplota v lete 33 stupnov. V Egy som parkrat bola, ale prave kvoli urovni zdravotnictva mam mierne obavy.
Tak ked uz si v egypte bola tak vies co mozes ocakavat. Castokrat jeden hotel a reakcie ludi rozne. Jedni sa zgrcaju, zhnackuju az skoncia na infuzkach a druhym nic nie je. Clovek nikdy nevie do ktorej skupiny padne 🙂
v lete do egypta urcite nie, ked si tehotna.
ja som bola v 20 tyzdni v Portugalsku všetko v pohode. krasny vylet. strasne vela sme pochodili, ale teplota bola 25-28 maximum.
velke lietadlo nie je problem, male vrtulove budes citit vsetko. na to pozor
Tak ked uz si v egypte bola tak vies co mozes ocakavat. Castokrat jeden hotel a reakcie ludi rozne. Jedni sa zgrcaju, zhnackuju az skoncia na infuzkach a druhym nic nie je. Clovek nikdy nevie do ktorej skupiny padne 🙂
@zooeynka ano ano bola som, viem presne comu sa vyhybat a podobne. Tak dakujem krasne za radu 😊
urcite europa, moja gyn mi to dokonca aj takto povedala, ze treba ist do civilizacie. cize zapadna europa to isti. okrem toho v lete v egypte - si neviem predstavit ani bez tehotenstva.
urcite europa, moja gyn mi to dokonca aj takto povedala, ze treba ist do civilizacie. cize zapadna europa to isti. okrem toho v lete v egypte - si neviem predstavit ani bez tehotenstva.
@kiwi3 severny egypt kam chce ist autorka je nieco ine ako Hurghada a okolie. Tam byva okolo 30 stupnov aj v sezone, ziadne tropy.
v lete do egypta urcite nie, ked si tehotna.
ja som bola v 20 tyzdni v Portugalsku všetko v pohode. krasny vylet. strasne vela sme pochodili, ale teplota bola 25-28 maximum.
velke lietadlo nie je problem, male vrtulove budes citit vsetko. na to pozor
@lucik194 Egypt nie kvoli teplotam, alebo kvoli strave a podobne myslis? Lebo v Matrouh je este prijemnejsie v lete ako tu, Hurghadu som prave preto skrtla lebo 40tky by ma skolili :D a v Portugalsku ste kde boli? 😊
@kiwi3 no tam na severe je prave prijemne v lete, je to uplne nieco ine ako Hurghada a podobne. Aj more tam je ine, tam je Stredozemne a chladnejsie
hej, ale teda neriskovala by som ani tie hnackove ochorenia a zdravotnictvo...
hej, ale teda neriskovala by som ani tie hnackove ochorenia a zdravotnictvo...
@kiwi3 to zdravotnictvo presne odradza aj mna, so stravou som nikdy nemala v Egy problem, viem na co si davat pozor, ale to clovek nikdy nevie co sa moze stat a ako by vyzeralo osetrenie pri pripadnom probleme s babom. No nic, dakujem 😊
Jasné, let v pohode, možno by som zvolila niečo kratšie, kvôli riziku trombózy.
Ale preboha Egypt v tehotenstve určite nie, zvoľ destináciu s rozvinutým zdravotníctvom. Predstav si, že skončíš v Egypte tehotná v nemocnici
Jasné, let v pohode, možno by som zvolila niečo kratšie, kvôli riziku trombózy.
Ale preboha Egypt v tehotenstve určite nie, zvoľ destináciu s rozvinutým zdravotníctvom. Predstav si, že skončíš v Egypte tehotná v nemocnici
@kaca222 ved prave preto som na vazkach. 🥹😄 mate pravdu baby, budem sa drzat Europy tento rok. Dakujem. 🤍
Ja celkovo nie som zrovna fanúšik Egypta v horúčavách
Skôr by som hľadala niečo iné
Pozor ešte pri cest.poisteni. Väčšinou poisťovne kryju lieč.naklady... do ukončeného 26tt. V niektorých ale to môže byť aj skôr. Aj keď 23tt by malo byt ešte ok. Mňa napr.operovali v zahr.v 23tt. Hospitalizáciu, vyšetrenia, zákrok, prevoz na SR...všetko mi vtedy hradila poisťovňa. Tiež som mala dovtedy bezproblémové tehu.
Pozor ešte pri cest.poisteni. Väčšinou poisťovne kryju lieč.naklady... do ukončeného 26tt. V niektorých ale to môže byť aj skôr. Aj keď 23tt by malo byt ešte ok. Mňa napr.operovali v zahr.v 23tt. Hospitalizáciu, vyšetrenia, zákrok, prevoz na SR...všetko mi vtedy hradila poisťovňa. Tiež som mala dovtedy bezproblémové tehu.
@lilli110 preboha, to ma mrzi. A utvrdilo ma to v tom ze ostanem v Europe radsej. 🫣 a ako si dopadla? Vsetko v poriadku s babatkom?
kvoli strave a vode som myslela.
v portugalsku sme boli lisabon a smerom uplne na sever po unesco pamiatkach. kazdy den niekde inde, spali vacsinou pri mori, booking
Ale ano všetko v poriadku. To už bolo relatívne dávno. Bola som v Rakúsku pozrieť brata na víkend. Začali mi tam hrozne bolesti brucha v noci zo soboty na nedeľu. Nakoniec to bolo slepé črevo, rovno operácia, skonštatovali, že prevoz by som nezvládla. V nemocnici som ležala v Rakúsku týždeň. Našťastie poistenie som si uzatvorila aj na tých pár dní. No vtedy mladá blbá priznávam, že som nevedela do kolkeho tt som krytá. Bolo to vtedy chvalabohu do ukonceneho 26tt 🙏 to bolo prvé na co sa ma pýtali, keď som volala do poisťovne koli poistnej udalosti. Faktúra bola na cca 5 tis.eur.
kvoli strave a vode som myslela.
v portugalsku sme boli lisabon a smerom uplne na sever po unesco pamiatkach. kazdy den niekde inde, spali vacsinou pri mori, booking
@lucik194 dakujem, tak to necham na europu🤍
Ale ano všetko v poriadku. To už bolo relatívne dávno. Bola som v Rakúsku pozrieť brata na víkend. Začali mi tam hrozne bolesti brucha v noci zo soboty na nedeľu. Nakoniec to bolo slepé črevo, rovno operácia, skonštatovali, že prevoz by som nezvládla. V nemocnici som ležala v Rakúsku týždeň. Našťastie poistenie som si uzatvorila aj na tých pár dní. No vtedy mladá blbá priznávam, že som nevedela do kolkeho tt som krytá. Bolo to vtedy chvalabohu do ukonceneho 26tt 🙏 to bolo prvé na co sa ma pýtali, keď som volala do poisťovne koli poistnej udalosti. Faktúra bola na cca 5 tis.eur.
@lilli110 uf, tak este ze to bolo v Rakusku. Dobre vediet, poistenie je velmi dolezite, budem na to mysliet. 🤞🏼
Ja som v druhom tehotenstve toho polietala dosť, vrátane Egypta a bolo všetko v pohode 😊 uži si dovolenku
Ja som v druhom tehotenstve toho polietala dosť, vrátane Egypta a bolo všetko v pohode 😊 uži si dovolenku
@smajliica dakujem krasne ❤️

Ak doktorka čo pozná tvoj zdravotný stav nevidí problém tak kľudne chod, resp let
V lietadle sa môžeš trochu poprechádzať a pocvicit nohami