icon

Tehotenstvo a fit lopta

anndy1
17. nov 2013

ahojte baby.kedze som tesne pred prvym porodom sedela na fit lopte a pomohlo mi to viac sa otvorit je vhodne aby som ju pouzivala aj pocas druheho tehotenstva?citam clanky a tam cicia pohode na lopte.mate s tym skusenst?diik

anndy1
autor
17. nov 2013

ci by som sa mohla otvarat ale ked vidim ako cvicia na nich ine tak asi to nemoze ublizit...

hradnapani
17. nov 2013

@anndy1 mozes, ale spravne cviky si nechaj poradit instruktorkou. Ziadne take, ze skackanie zhora dole - to az tesne pred porodom 😀

freyjanr
17. nov 2013

@anndy1 skús si nájsť nejaké cviky pre tehotne,ja som počas tehotenstva chodila na cvičenia pre tehulky a skoro vsetko sme robili na fit lopte

anndy1
autor
17. nov 2013

🙂 to je mi jasne a veru mi bolo lepsie ked som na nej sedela a kyvala sa zo strany na stranu pred porodom.som cvicievala celkom aktivne doma ziadne fitko a chcem mierne samozrejme zamerat sa na zadok a stehna iba, nic viac tak klude do polhodky podla nalady a chuti a ked nemam chut necvicim.a mam rada pohyb a chyba mi to v prvom trimestri som nechcela moc ale koncim 11tt tak bych trosku zacala..

barboramiracle
23. nov 2013

@anndy1 ahoj, urcite ti cvicenie na fitlopte neublizi 🙂. Prave naopak. Je skvelou prevenciou proti bolesti chrbta, super uvolnuje a pripravuje klby na porod, odlahcuje ich, spravne zvolene cviky, zostava ta pripravia na porod.
viac info a ako funguju - http://miracle-maternitycare.webnode.sk/product...

anndy1
autor
24. nov 2013

@barboramiracle 🙂 dakujem idem na to..