icon

Aké máte skúsenosti so zábavným parkom Rabkoland?

mrkvickan
3. jún 2026

Chcela by som sa spýtať aké máte skúsenosti so zábavným parkom Rabkoland v Poľsku, pre aké deti je skôr určený a ako dlhý čas ste v ňom strávili aby sme si rozvrhli aj iné aktivity.

anonym_1fcfbe
3. jún 2026

@mrkvickan choďte keď bude pekne počasie..my sme tam boli 2x.Ked deti boli menšie a vacsie ( syn 12r.) a on by tam už strávil len 30 minút ale dá sa tam najest.Mensie deti sa zabavia dlhoo..

nikha2809
3. jún 2026

My sme boli cely den, deti vtedy mali 6 a 3.Podla mna tak staršie deti ako 10 rokov to uz baviť nebude, aspon moju by to uz nebavilo

povuma
3. jún 2026

My sme tam boli štyri hodiny, to sme stihli všetko obiehať, a deti už boli unavené...je to pre menšie deti... do 10 rokov Max.

katulienocka999
3. jún 2026

@mrkvickan neuvažovali ste na energylandiou ? My sme uvažovali aj nad rabkolandom ale energylandia ponúka viac aj keď ano za vyššiu cenu ale budeme tam celý deň a naplno to využijeme..deti majú 3 a 6

waitinka7
4. jún 2026

ked zaplatíme vstupné, za jednotlivé atrakcie sa už neplatí?

povuma
4. jún 2026
@waitinka7

ked zaplatíme vstupné, za jednotlivé atrakcie sa už neplatí?

@waitinka7 nie, už sa neplatí potom...kolotoče sú všetky v cene

povuma
4. jún 2026

A doporučujem kúpiť lístky vopred ( cez Zľavomat zvykne byť ponuka), nečakáte potom na pokladni, ale idete rovno dnu...všade sa dá platiť kartou

anonym_6f93fd
4. jún 2026

Lístky sme mali vopred, boli sme v auguste skoro na celý deň so šesťročným dieťaťom. Celkom fajn podľa mňa, hlavne pre menšie deti, tak 10+ už určite Energylandia.