Ako dlho vydržíte s deťmi na ihrisku?
Ako dlho vydržíte s deťmi na ihrisku?
@anonym_autor 1,5-2 hodiny, ale počas tohto času ich prestriedame viaceré, ty?
@anonym_8c8a6b max. 45 minút na jednom
@anonym_8c8a6b max. 45 minút na jednom
@anonym_autor Na obľúbenom sme bežne boli aj 4 hod., zišlo sa tam veľa detí, odchádzali sme poslední.
Ja by som uz po 15 minutach najradsej odchadzala, dieta by tam bolo aj cely den, obzvlast na jednom, ktore mame nastastie daleko. Takze pobyt byva tak od pol hodiny do 4, podla toho kde, ake pocasie je a ake su dalsie plany.
Keď je dobre pocasie tak sme dlho, aj 4 hodiny. Potom je dieťa prirodzene hladne, normálne zje obed či večeru, nevymýšľa si, že nechuti mi hento alebo tamto. Nie je problém so spánkom, lebo je vybehane a vyšantene.
Pohyb na čerstvom vzduchu deťom len a len prospeje
@anonym_autor tolko kolko syn
@anonym_autor rok
Aj 4h
Do obeda chodime na 3hod.
Par hodin ….po skolke sme boli 3-4 hodiny
Teraz uz len 2h lebo je dlhsie v druzine
Ked bol menši chodili sme poobede na 2-3 hodky podla toho aké bolo počasie
teraz chodi do školky a ideme tiež na 2-3 hodky podla toho či tam má kamoša alebo nie ale vonku sme len nie na ihrisku
Som za to, ze dieta ma byt vonku co najviac, chodíme na 2,5h doobeda a 3, niekedy 4h poobede.
Len teda nie sme stale na ihrisku, to by ma porazilo 😅 našťastie moje dieta (3r) bavi korčuľovanie, bicyklovanie, odrazadlo, cize ihrisko mame realne 2-3x do tyzdna, cca na hodku. Viac to tam nedávam ani ja ani dieta 🙈
@anonym_autor Podla toho, ako sa nam chcelo, kedy sme sa vymotalo von z domu a kedze som trvala na urcitom rezime... Zvycajne to vyslo na 2x 2 hodiny cca, dakedy 3, v zime samozrejme menej. Ale deti tam mali vrla kamaratov, ja zas ihriskove kamosky, mali sme dve take najcastejsie ihriska, 1 menej caste a dve take naoxaj obcasne, lebo boli daleko. Jaaj, krasne casy to boli!
Mňa ihrisko nebaví, ale nechodím tam kvôli sebe. Často sme aj sami, max ešte 1-2 deti (doobeda). Vtedy si beriem knihu a čítam si, on sa hrá napr. v piesku, ak chce moju spoločnosť, hrám sa s ním. Ale doobeda sme na ihrisku aspoň 1,5 hodiny, keď je príjemné počasie tak kľudne aj 3. Poobede opäť ak je pekne by tam bol aj 3-4 hodiny. Má skoro 2 roky.
@anonym_autor so synom som chodila tak na hodinku kazde doobedu na ishrisko trisku dalej od domu cestou sme zaslu do obchodu. Ked sa narodila dcerka uz nie kedze ona od mala neznasala byt v kociku a spala len v postielke..uz sme boli len na dvore. Ja ihriska plne deti neoblubujem. Ak lem v case kedy tam nikto nieje v doobednych hodinach
2h cca. Ja tie ihriská neznášam ale samozrejme chodím kôli dieťaťu. Pred bytovkou mame super ihrisko tam rad travi malý čas, ale radšej to kolujeme . Kebyže tam nevysedava pravidelne vyse 80r. babka , ktorá ma potrebu komentovať nezmyslami hlavne naše dieťa (ktoré je trochu iné) tak by bol aj dlhšie
Neznášam ihriská. Vždy si poviem, že musím vydržať hodinu. A potom kukám na hodiny a tlačím čas očami 😀 Keďže ale deti ihriská milujú, chodíme každý deň (podľa počasia samozrejme). Ale tá hodina je, myslím, aj pre nich taká akurát, viac tam nepotrebujú byť.
@anonym_autor moje dieta bavi ovela viac krmit kacky a ryby v parku, alebo zbierat kvety ci listy ako ihrisko. ihrisko je u nas tak na 20 min., park na nekonecno.
My sme tam vždy vydržali 3 aj 4 hodiny. Ráno a potom poobede, ale chodili sme na rôzne miesta, neboli sme na jednom.
Ihrisko len doobeda a to hodinka, cestou na nákup. Poobede sme však vonku na dvore, on sa motká a ja si robím okolo. To sme aj tie 3 h.
@anonym_autor tak dlho, kým ma prejde trpezlivosť na drzé decká a ich nevšímavé mamky. Alebo do roviny, aby som sa zbavila dotieravej mamičky, ktorá chce byť so mnou kamoška a dáva mi stále primitívne otázky ako na výsluchu.

@anonym_autor 1,5-2 hodiny, ale počas tohto času ich prestriedame viaceré, ty?