Ako sa pripraviť na výlet: Počasie Stará Lesná a okolie?
Ahojte mamičky,chystáme sa na vylet do starej lesnej a neviem čo zobrať malej na oblecenie🙈🤣hlásia 13st,ale neviem či tam nebude pocitovo chladnejšie,mám nachystanu zimnú bundu ale neviem či to nebude moc?🙈chystame sa aj na strbske pleso a tak okolie kuknúť,ďakujem za rady
Kolko ma mala? Mala chodi? Je v kociku? Kedy budete vonku? Rano? Naobed? Budete stale v pohybe?
Zimnú bundu určite nie, daj jej mikinu, do batoha zabaľ nepremokavú bundu, ktorú neprefúka. Ak bude treba, oblečieš jej ju na mikinu.
@anonym_autor my sme minulý rok boli presne v tomto čase. Mala som zimnú bundu, chvíľku slnko, potom mraky, opäť slnko, tak som sa rozopinala a zapínala, ale vôbec som neľutovala, že mam zimnú bundu a to som mala aj čiapku, takú maličku tensiu na vrch hlavy, ale chvíľkami mi prefuklo uši. Na Štrbskom bolo pekne slnečno, ale v Tatranskej Lomnici už fúkalo a mraky behali, troška aj krúpy spadli.
@anonym_autor To zavisi od toho, či bude svietiť slnko, alebo bude pod mrakom. Či bude fukať, alebo nie... Teraz je 11°C a vonku sa v pohode da vydržať v kraťasoch a kratkom tričku nejakú dobu (bol som tak 20 minút)
@thirstymonk tu je 15,3 stupňa, no neviem si predstaviť ísť vonku s maličkým dieťaťom v tričku s krátkym rukávom a kraťasoch. Ty budeš zrejme otuzilejsi ako ja, taký ten ľadový medveď 🤣.
V Tatrách , ale aj podhorí je počasie premenlivé.Z ranného slniečka a +8 st.moze byť poobede dážď/dážď so snehom a +5., prípadne teplota ostane, ale začne fúkať vietor.Urcite by som malému dieťaťu dala,alebo aspoň zbalila nepremokavu,vetru odolnú bundu.Okrem toho by som ho obliekla vrstvene,aby som mala možnosť variácií oblečenia podľa počasia
Ved vezmi aj aj, radsej viac, ako ma nieco chybat
@thirstymonk tu je 15,3 stupňa, no neviem si predstaviť ísť vonku s maličkým dieťaťom v tričku s krátkym rukávom a kraťasoch. Ty budeš zrejme otuzilejsi ako ja, taký ten ľadový medveď 🤣.
@margotka17 Ano, presne to som :D Dnes som bol v lomnici. 9°C jak pre mňa. Kratke tričko, pohoda
@margotka17 Ano, presne to som :D Dnes som bol v lomnici. 9°C jak pre mňa. Kratke tričko, pohoda
@thirstymonk no super, len neviem, či by si aj malého 4 ročného synčeka takto v tričku a kraťasoch zobral vonku 🤔
@thirstymonk no super, len neviem, či by si aj malého 4 ročného synčeka takto v tričku a kraťasoch zobral vonku 🤔
@margotka17 nie to nie, ale nedaval by som mu ani zimusnu bundu

@anonym_autor To zavisi od toho, či bude svietiť slnko, alebo bude pod mrakom. Či bude fukať, alebo nie... Teraz je 11°C a vonku sa v pohode da vydržať v kraťasoch a kratkom tričku nejakú dobu (bol som tak 20 minút)