icon

Ako stráviť leto s deťmi lacno?

22. jún 2026

Ako idete tráviť leto?Okrem mora a zahranička.Nič drahé a vhodné pre deti. 10 a 4 roky

anonym_bce178
22. jún 2026

@anonym_autor ahoj, my Praha na 4 dní a inak len doma pri bazéne . Výlety na hrady a zámky snáď nejaké , turistika troška sa schovať pod stromy a keby nemáme bazén doma , tak by sme chodili sem tam na kúpalisko

anonym_d46b2f
22. jún 2026

Pracujeme

anonym_fbdcaf
22. jún 2026

Este nemame nic. Laka nas to niekde s bicyklami. Deti 10 a 13. Tuzim po tatrach.ako kazde leto. Ale taha ma to aj k moru. Uvidime, ako to vypali..

anonym_b31233
22. jún 2026

Nás čaká predĺžený víkend v Maďarsku, oproti Slovensku je to podstatne lacnejšie. A návšteva kamarátov v Prahe, tam budeme ubytovaní priamo u nich. Inak budeme veľa času tráviť pri jazerách, vychádzky, turistika, veľa aktivít doma na dvore, prázdniny u babky. Mohli by sme si dovoliť aj zahraničnú dovolenku, ale deti sú malé, nič z toho nemajú a pre nás to ani dovolenka nie je.

anonym_b6c1d0
22. jún 2026

Popozeraj na nete akcie v roznych mestach po okoli, kam by ste mohli ist vlakom. V lete toho byva neurekom a casto bez vstupneho.
Mozete robit cyklo vylety, chodit sa korculovat, opekat, kupat na jazera. Neviem ci byvate v dome alebo v byte, ak v dome, stanovacka na dvore, mozete pozvat aj kamaratov deti, opekat/grilovat. Tak malym detom je podla mna jedno, kde su, ak je rodic pritomny a venuje sa im. My v lete tiez nemozeme nikam ist, nie kvoli financiam, ale inej veci. Deti maju 9 a 5 a jedine, co ich zaujima, ked 150 krat povedia, mami pozri, ja sa naozaj pozeram. A ked rozpravaju, naozaj pocuvam.

anonym_79b0bd
22. jún 2026

@anonym_autor doma na balkóne, s nohami v lavóri

lindusss2016
23. jún 2026
@anonym_b31233

Nás čaká predĺžený víkend v Maďarsku, oproti Slovensku je to podstatne lacnejšie. A návšteva kamarátov v Prahe, tam budeme ubytovaní priamo u nich. Inak budeme veľa času tráviť pri jazerách, vychádzky, turistika, veľa aktivít doma na dvore, prázdniny u babky. Mohli by sme si dovoliť aj zahraničnú dovolenku, ale deti sú malé, nič z toho nemajú a pre nás to ani dovolenka nie je.

@anonym_b31233 teraz sme sa vratili z vikendu v Szegede, vobec mi to neprislo lacnejsie. Ci strava vonku, ale boli sme sa aj v Tescu nakupit a ja by som skor povedala, ze drahsie ako u nas. Mna to prekvapilo, lebo od nas dost ludi chodi nakupovat do Madarska a teda nerozumiem, ako sa im to moze oplatit.

kajus_a
23. jún 2026

Opekacky, turistika, bicykel, pikniky v prirode - vsetk9 za minimum penazi.

zuzubb007
23. jún 2026

Takže ak nič drahé tak bicykel, opekačka, kamaráti, ak kúpanie a podobne z osobných skúseností Slovensko vyjde drahšie ako Taliansko napríklad vo všetkom stačí sa ubytovať na dve tri noci a môžme ísť rovno mimo SK, ak čas u nás tak zoo, kúpalisko a podobne