icon

Ako zvládnuť kempovanie s dvojročným dieťaťom?

Včera o 13:13

Boli ste niekto kempovať/stanovať s dvojročnym dieťaťom? Nejaké skúsenosti a rady?

anonym_8163b1
Včera o 14:18

Nebude si pamatat a bude len ostara, 2 roky je malo

anonym_cb3b71
Včera o 14:28

Ani keby mi zaplatili

katrin21
Včera o 14:29

Za mna nie.... do 2,5r by som celkovo na dovcu uz nesla.... bud s miminom co lezi,alebo az s 2,5r... medzitym je to otrocina a stres,nie dovca

minesasubu
Včera o 14:44

A musíte isť ? lebo s takto malým je to naročné kvoli spánku v stane
v noci je ešte chladno a treba rátať s nekomfortom
skús radšej chatku alebo karavan, obytný domček

minesasubu
Včera o 14:45

Alebo skus radšej skupiny na Fb Kempovanie s deťmi a pod tam ty lepšie poradia

anonym_e72f53
Včera o 15:49

@anonym_autor boli sme prvý krát keď mali deti rok a pol a štyri roky, na Slovensku. Máme na to s mužom pekné spomienky, deti vyzerali tiež spokojné. Išli sme kvôli nám a kamarátom, nie kvôli deťom.

anonym_06b35f
Včera o 16:27

@anonym_autor to jedine za trest🙂

svetlonos
Včera o 19:20

@anonym_autor
Keby mám sklony s seba poškodzovaniu, tak idem do toho. To muž bol kedysi tiež taký hrdina, že pôjdeme. Veď sa on rýchlo prebral z takých nových nápadov. S tak malým dieťaťom ani za svet, tak Max u babky na dvore. Keby mi dá niekto taký návrh, poťukam si na čelo, či mu šibe.
Tým tá fakt nechcem uraziť, len pre mňa je to hruza čistá.

autor
Včera o 19:20
@anonym_e72f53

@anonym_autor boli sme prvý krát keď mali deti rok a pol a štyri roky, na Slovensku. Máme na to s mužom pekné spomienky, deti vyzerali tiež spokojné. Išli sme kvôli nám a kamarátom, nie kvôli deťom.

Ideme, lebo chceme. Nemusíme a ani za trest to nie je. Nevadí, že dieťa si nebude pamätať, stačí že my si to budeme pamätať. Na dovolenke sme boli už aj minulý rok a celkom sme si to užili, takže nemyslím že to bude otročina a stres. Pohodinda.

@anonym_e72f53 spali ste v stane? Ako spali deti? Boli nejak častejšie hore, ako inokedy alebo sa im spalo lepšie? 🤣

lucik194
Včera o 19:56

uplne v pohode.

boli ste uz predtym? mate komplet vybavu?

hlavne zabezpečiť stan, keď budete spat, aby nezdrhol.
naramok s menom a telefonnym cislom, kebyze sa strati.

urcite zobrat kyblik, lopatky, lopty, gumaky......

pre neho kupit malu kempovaciu stolicku, z velkej nedociahne

anonym_cb3b71
Včera o 20:17

Ja ked vidim ten camping na mieste, kde chodime na dovolenku, tak sa vzdy sama seba pytam- "a to sem isli dobrovolne?"🤯😄

autor
Včera o 20:48
@lucik194

uplne v pohode.

boli ste uz predtym? mate komplet vybavu?

hlavne zabezpečiť stan, keď budete spat, aby nezdrhol.
naramok s menom a telefonnym cislom, kebyze sa strati.

urcite zobrat kyblik, lopatky, lopty, gumaky......

pre neho kupit malu kempovaciu stolicku, z velkej nedociahne

Boli sme už aj predtým viac krát, naposledy keď som bola tehotné. Tak sme sa k tomu chceli vrátiť, keďže hotely a apartmány nie sú nič pre nás. Výbavu akotakú máme, aj keď už hocičo predávajú na kemping. Teda doteraz nám nič nechýbalo, ale teraz to bude iné. Nechceme kupovať zbytočné veci, len také bez čoho sa nezaobídeme.

anonym_d22b19
Včera o 20:53

My sme boli prvýkrát, keď mala 2,5 na dve noci. Bolo super. Máme nafukovacie matrace a potom do spacáku. Dieťa prespalo celú noc a to dokonca bola aj burka🙂

lindusss2016
Včera o 21:10
@anonym_cb3b71

Ja ked vidim ten camping na mieste, kde chodime na dovolenku, tak sa vzdy sama seba pytam- "a to sem isli dobrovolne?"🤯😄

@anonym_cb3b71 to je tak, ked nevyskusas a utvaras si domnienky, ktore sa nezakladaju na poznani... Normalne chodime kempovat dobrovolne kazdy rok, mame skvely rodinny stan. Milujeme tu blizkost s prirodou, to v apartmanoch ci hoteloch nezazijes. Taktiez ked sa ide na splav, tak sa prirodzene kempuje. A ano, su typy ludi, ktore takyto aktivny oddych volia dobrovolne ☺️ ja zas nevydrzim lezat na plazi a valat si sunky, pre mna je to za trest.