icon

Ávšteva jaskyne Driny

katka164
15. aug 2021

Ahojte baby.Prosím vás tie čo ste boli v jaskyni,ako ste boli oblečené aj s deťmi?

patka06
•
15. aug 2021

dlhé nohavice, na tričko hrubšia mikina a turistická obuv

simsalabim
•
15. aug 2021

@katka164 ja som bola nedavno. 3/4 nohavice, tenisky, fleesova mikina. Prehliadka trva 40min, vnutri je 9 stupnov (a nefuka! 😅), takze to staci. Detom by som asi dala dlhe nohavice a na mikinu vestu.

floren
•
15. aug 2021

trisrvrtove gate, tričko... bola som v piatom mesiaci a bolo mi stále tepli😀

birika
•
15. aug 2021

ak mozem spytam sa - cesta k jaskyni je narocna pre seniorov?

gabu_lienka
•
15. aug 2021

@birika dost strmy kopec

birika
•
15. aug 2021

@gabu_lienka dakujem 🙂

kika52621
•
15. aug 2021

My sme boli minulý rok môjmu malému bolo chladno mal dlhé nohavice, mikinu a tenkú bundu jemu bola zima hlavne na hlavu takže ja by som brala pre istotu aj tenkú capicu.

aandrea9
•
15. aug 2021

@katka164 hlavne teplo 😄 na môj vkus je tam kosa 🙄

zutera
•
16. aug 2021

Byli jsme včera,od parkoviště je to pěkná procházka lesem,u jeskyně trošku strmé schody,ale bylo tam i spoustu seniorů s holemy a dali to-musí pomalu.V jeskyni bylo 7,2 stupně.Dcerce jsem před jeskyni oblekla hrubou mikinu a legínky,já jsem vydržela v kraťasích a v mikině.Jen boty bych zvolila jiné.Měli jsme normální tenisky a celkem se v jeskyni šmýkalo.
Celá prohlídka trvala asi 40minut ale bylo to super.Vtipný výklad,určitě to stálo za to

birika
•
16. aug 2021

@zutera dakujem

martinenka886
•
17. aug 2021

Skor dlhsie nohavice, nejaka mikina a bunda. Clovek to radsej odnesie, akoby mu mala byt zima

puticka7
•
20. aug 2021

Jaskyna Driny je krasna. Tam sa oplati ist. Aj sprievodcovia boli super vtipni, to sa tak rata, ked hovoria vyklad.