Boli ste niekto v aquaparku AquaWorld Budapešť?
bol niekto v tomto aqua parku?
My sme boli tento rok prvy krat, tiez sme boli ubytovani v hoteli Ramada, hostia tohto hotela maju volny vstup do aqua worldu. Je tam pekne, voda bola cista, len cez vikend tam bolo na moj vkus dost vela ludi. Neviem, co ta konkretne zaujima, mozes pozriet aj ich stranku, su tam fotky: http://www.ramadaresortbudapest.hu/sk 🙂
niekde som čítala, že deti ktoré nemajú 140 cm nepustia na tobogány. Je to pravda?
Ahojte, my sme tam boli na 3 dni. S tymi 140 cm je to pravda.........ale ak ma vase dieta 135, mozno si to nikto nevsimne, lebo urcite som videl aj mensie deti ako isli na taky tobogan, len plavcik si to nevsimol.
Inak je tam fakt pekne, nechcem znevazovat aquaparky v SR ale na tento naozaj nemaju. Za normalnu cenu mate vstup na cely den a nie len na tri hodiny ako inde. Velke tobogany, wellnes, perlicku, pekne prostredie, atrakcie. Odporucam aj hotel Ramada, na urovni ubytovanie aj strava. My sme tam boli cez tyzden a ludi tam bolo akurat, radsej som si ani nechcel predstavit ako to tam vyzera cez vikend.
bol niekto aktualne? oplati sa?
boli sme minuly rok a tento ideme znova. Je to tam super. Byval sme v Ramade.
tiež sme tam boli v lete, ale bolo veľmi dusno vo vnútri, je to zakryté...otvorená strecha bola iba trocha...bolo dusno ako v skleníku...potom už sme si zvykli...ale prv to bol šok
my sme tam boli zaciatkom septembra a bolo super.2male deti (2+2,5)sa vyblaznili..ja to tam urcite odporucam 🙂
Prosim vas a kolko vyjde noc v hotely ?
Ahojte maminky, bola niektora z Vas v Ramada Resort aj bez ubytka - len v aquaparku na otocku? Viete mi povedat cenu? Na stranke si pripadam ako hotentot a neviem to najst. Vdaka 😎 😎 😎 😎
caroline88 - Ahoj, pozri si túto stránku myslím že tam je to zrozumiteľné 😉 http://www.madarskodovolenka.sk/sk/wellness/aqu...
Aj mňa by zaujímalo koľko stojí noc v hotely, lebo som našla dosť odlišné ceny.
ano je tam uzasne 🙂
My sme boli dnes. Pre nás nič moc. Narvate ľuďmi. Pri vstupe k pokladni na lístky sme čakali skoro 2 hodiny. Podotýkam s dvojročnou dcerou. Pre ňu to bolo trápenie. Vo vstupnej hale nebola ani klima.DUSNO!!!!začali rozdávať vodu...tak aspoň to.
....ked sme sa konečne dostali dnu,tak to bol čistý sklennik.vonku ako tak ..ale nedalo sa pohnúť.ozaj narvate. Jedlo nič moc. Keď sme chceli cestoviny,povedali,že nemajú 🙈
A to už nespinam o plávajúcich hovienkach....
Boli sme len na otočku. Tak ubytovanie neviem...Boli sme už v rôznych aquaparkoch a nám najviac vyhovoval Aqualand Moravia. Každý má k dispozícii všetko.od atrakcií,wellnes,jedlo,oddych .vonku dnu cisto. Od BA je to pomerne blízko
Ramada bola skor zo zvedavosti.ale asi 1x a stačilo.

@mata35 tento rok tam ideme druhý krát. Minulý rok sme tam boli asi na štyri dni, ubytovaní sme boli v Ramade a bolo dobre 🙂 , tak to tento rok opakujeme. Ak chceš vedieť niečo konkrétne, tak sa kludne spýtaj.