icon

Boli ste v múzeu Harryho Pottera v Londýne?

7955288440
12. dec 2017

Ahojte, chystáme sa na jar do múzea Harryho Pottera, potešila by ma akákoľvek rada, skúsenosť či zážitok, čo určite áno, čomu sa naopak vyhnúť, čakačky, hlavne teda doprava z Londýna priamo k múzeu 🙂 Veľká vďaka

Strana
z4
lucinka37
22. nov 2022

Ahojte, prosim hladam pomoc. Na jar sme chceli ists dermi 9,8 a 4 do Londyna samozrejme aj do Muzea Harry Poter. Preto by ma zaujimali realne skusenosti.
Presun z Londyna do muzea a spat. Vstupne ci stekupovali pramo cez ich web alebo inak. Ako dlho ste sa tam zdrzali. Popripade užitočné tipy. Budem velmi vdacnaaa

lucinka37
4. jan 2026

Ahojte prosím išiel už niekto do HP priamo z letiska Luton po prílete?
Na Luton prilietame 11.40. rozmýšľala som zobrať úber , vstupenky cca na 14.00 bude to takto ok?

lucik194
4. jan 2026

daj skor otazku na plochu, alebo uplne novu, toto je stara diskusia 3 roky.

za mna nie, lebo ak Ti bude meskat lietadlo, nic s tym nenarobis, listky sa nedaju stornovať a musis ich naozaj kupis velmi dopredu (hlavne ak ides v lete)..... aj ked je to len neceych 30km, pozrela by som si kolko to tym uber bude stáť.

diorka
5. jan 2026
@lucinka37

Ahojte prosím išiel už niekto do HP priamo z letiska Luton po prílete?
Na Luton prilietame 11.40. rozmýšľala som zobrať úber , vstupenky cca na 14.00 bude to takto ok?

@lucinka37 áno, my sme tak boli teraz v júni, bolo to cestou. 1x sme pristali na inom letisku, tak to sme išli z centra. Teraz sme išli rovno z letiska. Časy vstupu nikto nekontroluje, môžte ísť skôr dnu, čiže ak by lietadlo meškalo, tak vás aj tak pustia.

Strana
z4