Chodíte do materského centra v Košiciach? Kam ísť?
Ahojte chcela by som chodit s malym do materskeho centra neprida sa niekto? Alebo aspon poradte ktore je dobre tu v KE Dakujem
Existuje na Furči nejaké materské centrum? Bývam tu veľmi krátko takže sa tu postupne len orientujem. Mám 8 mesačné bábo a bola by som rada keby sa stretávalo s ďalšími detičkami. A aj ja by som sa rada zoznámila s nejakými mamičkami
Takže mamičky a detičky - ešte raz Vás srdečne pozývam do novootvoreného centra na KVP MC Lentilka, každý deň mávame program nielen pre drobcov, ale aj pre mamičky. Skladá sa celkom dobrá partia, s ktorou by sme v lete chceli absolvovať aj spoločné pikniky, či možno víkendy 🙂 V programe máme zaradené: čítanie s krtkom, tvorivé ruky, rúčky, ručičky, baby english, sladké piatky s domácim koláčikom ku kávičke a ....... Nájdete nás aj na facebooku PS: ja sama mám dve princezničky a rada sa podelím o skúsenosti a hlavne rady prečo sú MC-čka potrebné.
@zuzana9411 jeej ahoj, ja byvam pod furcou a moj krpec ma 7mesiacov o tyzden, a tiez nieco hladam, lebo doma je nuda a maly je rad vonku medzi ludmi
@tehulkake tak to by sme sa mohli stretnut na prechádzke, alebo ak niektora najde mc tak zájsť tam spolu
Kočky ak sa dáte zdravotne dokopy tešíme sa, že rozšírite naše rady malých Lentilkáčov 🙂 Ak mrknete na facebook tak máme tam aj rozvrh programu a myslím, že špuntíkom sa u nás bude páčiť tak či tak. Len tak aby ste vedeli v stredu chodia s menšími aj z Furče lebo je otvorené od 10te do 13tej a niektorý ešte spinkajú 2x tak sme im vyšli v ústrety 🙂
Teším sa na Vás Lentilková Karin 🙂
No aj návštava centra pomáha nastaviť drobcom spánkový režm, a to fakt mám to odskúšané a aj pri mojej druhej princezničke sa to potvrdilo 🙂 Ale tak či tak ak k nám prídete potešíme sa 🙂
Chodite niekto do Mc stonozka? Byvam v starom meste oproti TU a chcem aby sa drobec zacal stretavat s detickami.
ahojte maminky...dovolte aby som Vás pozvala 17.8.2013 o 16:00 do Domu kultúry vo Svidníku...Bude tam vystúpenie Maškrtníčka - konečne sa stretneme sa Krištofom aj Nany naživo...od zajtra je už predpredaj..takže šup šup šup nech sa spolu stretneme... :D
Chodí niekto do Haligandy na jazere?Ja som tam ešte nebola ale chcela by som s malým ísť
@vita211 Ahoj ja som z Terasy a tiež som sa sem nedávno vlasten prisťahovala chodíte do MC Delfínik 🙂
Milé mamičky, chcela by som vás pozvať na UKÁŽKOVÚ HODINU SmartBaby ZDARMA, 15. Máj 2015, 9:30 & 11:00. Kurz je určený pre bábätká od narodenia do 13 mesiacov, ponúka bohaté a rôznorodé zmyslové zážitky a aktivity. Ak chcete predísť sklamaniu a kurzu sa zúčastniť, prihláste sa už dnes, voľných už len pár miest.
Konanie kurzu v RC Stonožka, Košice, prihlásiť sa môžete na www.smartbaby.sk.

Ahojte byvame pri HM tesco, je tu nieco niekde blizko, viete mi poradit? mam 4 a pol mesacne babatinko, cize skvor potrebujem asi momentalne ja kontakt s maminkami, ale samozrejme v buducnosti aj program pre babatinko moje...