icon

Cvičenie s bábätkami: Ktoré miesto v Bratislave odporúčate?

fifenkoo
Dnes o 11:51

Ahojte rad by som sa opýtal na vaše skúsenosti s cvičeniami s babatkami.

Rozmyšlam nad the little gym, babybalance, bublinka alebo potom v petržalke jump studio.

little gym ma asi najlepšie ohlasi aj ked je drahe.

Dakujem 🙂

anonym_9af3e4
Dnes o 11:59

My chodime do bublinky a sme spokojni. Je to tam velmi pekne, take rodinne, deti okrem telocvicne maju k dispozicii aj hernicku. Cvicenie je super, deti to bavi.

gejb
Dnes o 12:17

@fifenkoo little gym je super. Babybalance je fajn ked mala este nechodila, potom nas to uz nebavilo. Ale videla som ze niektore deti boli z toho nadšene aj keď už boli väčšie.
Ak sa nevieš rozhodnut tak little gym ma tuším aj skúšobnú hodinu zadarmo
Odporúčam aj plavanie

anonym_d05f12
Dnes o 12:31

jump studio , odporúčam chodili sme od 3m so synom
mali sme to najbližšie

jazula
Dnes o 13:14

Ahoj, ja som s malou chodila do jump centra a môžem len odporúčať. Dcérka mala trochu oneskorenú hrubú motoriku a okrem toho, že v tej skupine sa perfektne rozbehla, tak som aj ja dostala kopec dobrých rád ohľadom manipulácie s bábätkom, ako doma hravou formou trénovať a podobne.

anonym_c36ccb
Dnes o 13:16

@fifenkoo uplne zbytocne hlúposti. Iba zarábanie. Rovnako ako nejake baby plávanie. To nie je pre babatka, to je pre znudene matky. O baktériach ani nehovorím

gejb
Dnes o 13:28
@anonym_c36ccb

@fifenkoo uplne zbytocne hlúposti. Iba zarábanie. Rovnako ako nejake baby plávanie. To nie je pre babatka, to je pre znudene matky. O baktériach ani nehovorím

@anonym_c36ccb fakt myslíš? A ja som bola presvedčená že tie instruktorky to robia vo svojom voľnom čase zadarmo lebo ich to baví, nie pre peniaze. Otrasne.

fifenkoo
autor
Dnes o 13:39
@anonym_c36ccb

@anonym_c36ccb ešte niečo ? :D

fifenkoo
autor
Dnes o 13:42
@gejb

@fifenkoo little gym je super. Babybalance je fajn ked mala este nechodila, potom nas to uz nebavilo. Ale videla som ze niektore deti boli z toho nadšene aj keď už boli väčšie.
Ak sa nevieš rozhodnut tak little gym ma tuším aj skúšobnú hodinu zadarmo
Odporúčam aj plavanie

@gejb plavanie chodime 🙂 a dakujem

cucoryedka
Dnes o 13:57

@fifenkoo pridavam sa s maximalnou spokojnostou s Bublinkou, rodinne prostredie. Pre Bubli sme sa rozhodli, lebo maly mal lahku diastazu, chcela som sa vyhnut klasickej rehabke (a teda Vojtovke), samozrejme odkonzultovane s viacerymi lekarmi vratane mojej maminy (rehabilitacna doktorka). Cvicime tam od 3 mesiacov, teraz ma 15 mes., diastaza sa stiahla, cvicime dalej. Jednak sme "v kolektive rovesnikov" (maly ma starsich surodencov uz pubertiakov), dalej lektorky vedia posudit/aj poradit cviky na doma v psychomotorike. My sme nadmieru spokojni ❤️

petamich
Dnes o 18:41

Asi zalezi aj od toho ake velke je dieta - do 1.5 roka ho bavil Baby Balance, potom ani za svet a muz s nim zacal chodit do Little Gym a Hangair, v Hangair sa mu pacilo 🙂 a Little Gym vlastne tiez.