icon

Cyklodreziny Hronec: Zážitky a tipy na výlet s deťmi

9. aug 2026

Ahojte, boli ste? Je to moc hlbokym lesom? Mam strach z macikov. Mame ist dnes o 13h. Nie je to moc po slnku? Ma byt horuco. Ten kopec je zbladnutelnu? Je co s detmi robit na otocni v Sanskom cca 1h-1h20min? Poprosim o.info tych, co tento vylet absolvovali.

tortelinka
9. aug 2026

@anonym_autor je to mini les, popri cykloceste,na Slanské v pohode, ale nie je tam čo robiť, treba vziať piknik,inak tam nič nie je
@anonym_autor

baboobchod
9. aug 2026

Podobne ako odpoved predo mnou. Boli sme tam pred rokom. Dreziny hrkocú, medveďa by som sa ozaj nebála 🤣 smerom tam je to mierny kopček dohora, lesom. Ste dvaja dospelí? Ak si s deťmi sama, tak sa zapotíš. V “cieli” nie je nič, tuším len pár lavičiek, musíte si všetko zobrať- deku, jedlo, vodu.

tortelinka
9. aug 2026
@baboobchod

Podobne ako odpoved predo mnou. Boli sme tam pred rokom. Dreziny hrkocú, medveďa by som sa ozaj nebála 🤣 smerom tam je to mierny kopček dohora, lesom. Ste dvaja dospelí? Ak si s deťmi sama, tak sa zapotíš. V “cieli” nie je nič, tuším len pár lavičiek, musíte si všetko zobrať- deku, jedlo, vodu.

@baboobchod my sme tam boli toto leto,je veľká škoda, že tam nič nie je, ešte aj prišiel vlak z Balogu,100 ľudí sa tam len tak motalo,u nás to odslapali dve decká, staršie